A pénzügyi szektorban erősített a CDSYS

forrás Prim Online, 2012. június 6. 07:53

A Compliance Data Systems Kft., a hazai adatszivárgás elleni védelem szakértője stabil pénzügyi eredményről számolt be mai sajtóbeszélgetésén. Egerszegi Krisztián, a CDSYS ügyvezető igazgatója elmondta, hogy 2011-ben a vállalat 312 millió forintos árbevételt realizált, a 2012-es időarányos forgalmi adatok pedig a vártnál nagyobb mértékű emelkedést mutatnak, köszönhetően az új ügyfeleknek és projekteknek.

„Mindenki számára nyilvánvaló, hogy az adatok védelmét illetően a pénzügyi szektor a legérzékenyebb és egyben legóvatosabb is, így ebben a szektorban nélkülözhetetlen a teljes körű, hatékony és megbízható megoldásoknak. A CDSYS nagy tapasztalattal rendelkezik az IT biztonsági rendszerek bevezetésében, legyen szó adatszivárgás elleni védelemről vagy identity managementről, így megfelelő megoldást tudunk nyújtani az adatvesztésre a legérzékenyebb szektorokban is – nyilatkozta Egerszegi Krisztián, a CDSYS ügyvezető igazgatója. –  Nagyon örülünk, hogy két új ügyfelünk, a CIB Bank és a Fundamenta is a CDSYS-t választotta az IT biztonsági problémák megelőzése érdekében.

„A Symantec éves biztonsági jelentése alapján majdnem duplájára nőtt a regisztrált támadások száma, és a mobil eszközök elterjedésével párhuzamosan pedig az okostelefonokat, táblagépeket célzó rosszindulatú támadások is elszaporodtak. A biztonság, és az adatszivárgás elleni védelem szerepe így felértékelődött. Ezért is van szükség a specializált tudással és helyi piaci ismeretekkel rendelkező partnerekre. A CDSYS elért eredménye és minősítése garanciát jelent ügyfeleiknek, hogy megfelelő szakértelemmel rendelkeznek megoldásaink bevezetéséhez.” – nyilatkozta Teasdale Harold, a Symantec magyarországi igazgatója.

Bővülő termékportfolió és újabb elnyert specializációk


Tavaly márciustól kezdve kizárólagosan a CDSYS értékesíti a VeriSign tanúsítványokat Magyarországon. A megállapodásnak köszönhetően a vállalatok adminisztrációs munkafolyamatait magyar nyelvű regisztrációs támogatás és hazai számlázás egyszerűsíti. A VeriSign Seal az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb márka a piacon, több mint százezer weboldal használja – majdnem hatszor annyian, mint az utána következő vetélytársát. Az SSL tanúsítványok használata ma már szinte elengedhetetlen az online felületeket használó vállalatok vagy szervezetek számára. Ez megmutatkozik a weboldalakon generált forgalom növekedésében is: az rsEdge, inc. felmérése szerint az Extended Validation (EV) SSL zöld csíkjának jelenléte a vállalat weboldalán jól kimutatható, pozitív hatással van az internetes kereskedelemre, mivel a felhasználók azonnal felismerik, hogy az oldal törvényes és biztonságos.


A Symantec 2011 őszén jelentette be, hogy elsőként ad ki táblagépekre szánt DLP védelmi megoldást. A vállalatok működésében egyre nagyobb szerepet töltenek be a különféle mobileszközök mint végpontok, ezért vált szükségessé a felmerülő biztonsági kockázatokra megoldást kínáló tartalom-alapú DLP védelem megtervezése. A DLP for Tablets már elérhető – további platformokra pedig fejlesztés alatt van –, és bevezetésében a CDSYS szakemberei felkészülten állnak rendelkezésre.


Az idei év egyik komoly eredménye volt, hogy a CDSYS kapta az első és jelenleg egyetlen Oracle Identity Administration and Analytics (IDM) specializált partneri címet Magyarországon. Az Oracle Identity Analytics rendszer komponenseivel, illetve a kiegészítő szolgáltatások segítségével átláthatóbb, naprakész, és hatékony jogosultság/szerepkör-rendszer alakítható ki, megfelelően biztosított, gyors és rendszeres auditálási lehetőséggel, ezáltal kevesebb erőforrás ráfordítással érhetünk el egy magasabb biztonsági szintet.
2012-ben a CDSYS továbbra is a legmagasabb Symantec Platina partneri szint birtokosa, és a Magyarországon elsőként megszerzett Symantec DLP specializációját kiegészítette az Enterprise Security specializációval is. Ezt a komoly szakmai elvárások teljesítése és a sikeres üzleti eredmények tették lehetővé.
 

Kulcsszavak: +céginfo CDSYS

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05