Új vezető a D-Link Magyarország élén

forrás Prim Online, 2012. június 13. 14:12

A hálózati gyártói piac meghatározó szereplője, a D-Link hazai érdekeltségének vezetését mától Ebinger Norbert látja el. Az új vezetőtől a megváltozott üzleti környezetre adott hatékonyabb válaszokat, új impulzusokat és a vállalat magyar piacon elért eredményeinek megerősítését várja a cég nemzetközi vezetése.

A D-Link Magyarország az elmúlt tíz évben stabil alapokat épített ki mind az otthoni, mind az üzleti felhasználók piacán – ADSL termékei és vezeték nélküli termékei révén piacvezető pozíciót harcolt ki, miközben számos közintézmény és vállalkozás informatikai összeköttetését is a D-Link switch és biztonsági termékei biztosítják.

Az elmúlt években a gazdaságban bekövetkezett változások azonban új megközelítést, stratégiát igényeltek. A D-Link hagyományosan erős területein jelentős piaci zsugorodás mellett a vásárlási szokások, az IT kereskedelmi struktúra is átalakult. A megváltozott körülményekre válaszolva a D-Link piaci stratégiájában is változásokra van szükség a meglévő pozíciók és meghatározó szerep megőrzéséhez illetve további erősítéséhez. Az új piaci stratégia kidolgozására és annak megvalósítására Ebinger Norbertet, a Zyxel korábbi régiós vezetőjét kérte fel a D-Link vezetése.

Ebinger Norbert villamosmérnökként végzett a Budapesti Műszaki Egyetemen, adat- és távközlési ágazaton. Korábban 6 éven keresztül a szintén tajvani székhelyű ZyXEL Communications Corporation budapesti irodáját vezette, ahol a régió 10 országáért volt felelős.  A D-Link olyan új impulzusokat és lendületet vár az új vezetőtől, melyek hozzájárulhatnak a feltörekvő értékesítési csatornákban történő térnyeréshez illetve az üzleti portfolió mind szélesebb vevői körhöz történő eljuttatásához.

Kulcsszavak: D-Link D-Link-hu CIO

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05