Novell Vibe 3.3 már zökkenőmentesen integrálható a Microsoft Office-szal

forrás Prim Online, 2012. június 20. 08:25

A Novell termékportfóliójában elérhetővé vált csoportmunka platformjának legújabb változata, a Novell Vibe 3.3. A közösségi szolgáltatásokat is tartalmazó, nagyvállalati szintű biztonságot nyújtó megoldás lehetőséget teremt a munkatársak közötti sokoldalú, mégis gyors és egyszerű információ-megosztásra.

„A Novell Vibe 3.3 célja, hogy egyszerűbbé tegye a csapatmunkát, és megkönnyítse a szervezetek számára az együttműködéshez szükséges eszközök biztosítását a munkatársaknak. A Novell Vibe új verziója minden eddiginél gördülékenyebbé teszi a tartalmak létrehozását, megosztását és kezelését, így a csapatok, illetve a vállalatok gyorsabban, produktívabb munkával járulnak hozzá üzleti céljaik eléréséhez. A Microsoft Office alkalmazásokkal kiépített integráció, valamint az offline elérést biztosító Vibe Desktop bevezetésével a Novell nagy lépést tett a könnyen használható, közösségi csoportmunka fejlesztése terén” – nyilatkozta Hargitai Zsolt, a Novell Magyarország üzletfejlesztési vezetője.

A legújabb kiadás még hatékonyabb lehetőségeket biztosít a csapatmunkához. A Novell Vibe 3.3 az Android és az iPhone okostelefonokra fejlesztett alkalmazásokkal és a közösségi tevékenységfolyamokkal biztosítja, hogy a produktív munkavégzéshez szükséges eszközök bárhol rendelkezésre álljanak. A Microsoft Office Novell Vibe bővítménye segítségével a felhasználók közvetlenül a Vibe munkaterületen nyithatják meg, módosíthatják és menthetik Word, Excel és PowerPoint fájljaikat. A bővítmény számos különböző funkcióval támogatja a dokumentumokon folyó közös munkát: élő hozzászólásfolyam segíti a tartalmak megvitatását és a döntések meghozatalát; bármely felhasználó szerkesztheti a dokumentumot, és értesítést kaphat, ha egy másik személy módosításai megtekinthetők és egyesíthetők; a csoport pedig megtekintheti a dokumentum előzményeit, és összehasonlíthatja a verziókat.
A Novell Vibe legújabb kiadása tartalmazza továbbá a Vibe Desktop funkciót, amely lehetővé teszi, hogy internetkapcsolat nélkül is elérhetők és szinkronizálhatók legyenek a fájlok. A felhasználók egyszerűen letölthetik a Vibe Desktop alkalmazást, majd a Novell Vibe rendszerben található bármelyik mappát vagy fájlt összekapcsolhatják és szinkronizálhatják asztali számítógépükkel. Ezeket a tartalmaikat ezután kapcsolat nélkül is elérhetik, a módosításokat pedig az alkalmazás automatikusan szinkronizálja az asztali számítógép és a Vibe között, amint az internetkapcsolat helyreáll.

A Novell Vibe 3.3 független alkalmazás, de bármely szabványos e-mail rendszerrel együttműködik. Szoros integrációt biztosít a Novell GroupWise 2012 megoldással, így a felhasználók egy helyről érhetik el és kezelhetik a Vibe- és GroupWise-tartalmakat, áthidalva az önálló és a csapatmunka közti szakadékot, hatékonyabbé téve a munkavégzést. 

A Novell Vibe alkalmazásról további információt a www.novell.com/vibe weboldalon talál.
 

Kulcsszavak: Office office iroda Novell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05