A Trans-Europe Kft. lett a Wacom magyarországi disztribútora

forrás Prim Online, 2012. július 17. 09:40

A tollal vezérelt digitalizáló táblák és nyomásérzékeny beviteli eszközök világpiacán élen járó WACOM Europe GmbH és a hazai kreatív szoftverpiacon nagy múltú Trans-Europe Kft. bejelentette, hogy 2012. júliusától a Wacom otthoni és professzionális termékeinek hivatalos magyarországi disztribútora lett a Trans-Europe Kft.

A WACOM 1983-as alapítása óta a digitalizáló táblák és egyéb beviteli eszközök fejlesztése terén piacvezető szerepet szerzett magának. Folyamatos kutatásai és fejlesztései során napjainkban is azon dolgozik, hogy a kreatív szakemberek munkakörülményeit egyre intuitívabbá, ergonomikusabbá és természetesebbé tegye, szélesítve ezzel a felhasználási lehetőségek spektrumát.

Napjainkra a grafikai-, vizuális-, multimédiás-, képfeldolgozó- és akár CAD szoftverek széles skálája képes professzionálisan együttműködni a Wacom digitalizáló eszközeivel, szabad kezet adva ezzel a kreatív önkifejezésnek és a sokkal hatékonyabb munkafolyamatoknak.

A professzionális Wacom termékek - köztük az otthoni és profi felhasználók számára készült elektronikus aláírást támogató (sign&save) komplett megoldások - mind megtalálhatók és megvásárolhatók a Trans-Europe Kft. országos viszonteladói hálózatában.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50