Evolve Raptor 2.0 mobil: duál SIM és extrém körülmények

forrás Prim Online, 2012. július 17. 11:50

Az EVOLVE új strapatelefonja, a Raptor 2.0 azon kívül, hogy megfelel a strapatelefonoktól elvárható követelményeknek, akár két SIM kártyával is használható.

Az EVOLVE Raptor 2.0 telefont az IP54 tanúsítvány követelményeinek megfelelően alakították ki, ami azt jelenti, hogy a készülék ellenálló a porral szemben és még a vízcseppek sem ártanak neki. A telefon tehát azoknak ajánlott leginkább, akiknek nincs szükségük teljesen vízálló készülékre, de mégis nyugodtan szeretnék használni azt akár szabadidős tevékenység, akár kültéri munkák során.

A telefon strapabíró kialakításának köszönhetően egyaránt megállja a helyét a természetben, sportolás közben vagy akár építkezéseken. A különlegesen kemény gumi borításnak köszönhetően megbízhatóan működik a mindennapi intenzív használat során.



A készülék dual SIM funkcióval is rendelkezik, így azok számára is megoldást kíván, akik két telefonnal rendelkeznek. A Raptor 2.0 segítségével a két SIM kártyát egy telefonnal is használhatjuk. Amennyiben éppen csak az egyikre van szükségünk, akkor akár az egyiket ki is kapcsolhatjuk.

A készülék fejlesztői a kijelző tartósságára is figyeltek, így az kétrétegű edzett üveggel rendelkezik, amely fokozottan karc,- és nyomásálló. Ezen kívül rendelkezik egy beépített, nagy erejű LED lámpával is.




Kulcsszavak: Evolve mobiltelefon

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05