Taxi-rendelés mobillal, telefonhívás nélkül

forrás Prim Online, 2012. augusztus 1. 17:46

A városi közlekedés talán legkényelmesebb módja a taxizás. Kocsit szerezni viszont nem mindig a legegyszerűbb dolog. Gondoljunk csak arra, amikor a nagyobb koncertek, fesztiválok vagy akár egy kiadós eső idején a taxi társaságok vonalai folyamatosan foglaltat jeleznek, a diszpécserek elérhetetlenné válnak.

A FUNZINE legújabb, City Taxi számára fejlesztett mobil alkalmazásával mostantól nincs szükség telefonálásra, vége a hosszas várakozásnak. A taxi-rendelés folyamatát kívánja megkönnyíteni a júliustól induló alkalmazás, így okostelefonunk segítségével a város bármely pontján, a nap 24 órájában azonnal rendelkezésre áll a szolgáltatás.

Hogyan is működik a taxi-rendelő alkalmazás?

Indítás után meghatározza a felhasználó helyzetét (GPS koordinátái alapján), és megjelöli azt egy térképen. Néhány személyes adat, a kocsival kapcsolatos igények – nem dohányzó vagy hatszemélyes és a fizetési mód megadásával indulhat is a rendelés. A megrendelés elküldése után a City Taxi egy e-mailben visszaigazolja a rendelést, ebben feltünteti az érkező gépkocsi rendszámát, típusát és még a színét is. Az alkalmazás tárolja a megrendeléseinket, így egy kattintással tudunk egy adott címre újra taxit rendelni, illetve több kocsit is kérhetünk ugyanarra a címre.

A City Taxi alkalmazás HTML5 technológia használatával készült, és elérhető minden mobil platformon. Az iOS és Android natív alkalmazások elérhetők az App Store és Google Play áruházakból.

Leggyorsabban pedig innen tölthető le:
http://m.citytaxi.hu
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05