London 2012 - Majdnem összeomlott a Los Angeles-i városháza számítógépes hálózata

MTI Sajtóadatbank, 2012. augusztus 2. 08:58

E-mailben szólította fel Los Angeles technológiai igazgatója a városházán dolgozókat, hogy ne nézzék annyit munkaidőben az olimpia online közvetítését, mert összeomolhat a számítógépes rendszer.

"Hatalmas forgalmat tapasztalunk az interneten az olimpia online közvetítését néző dolgozók miatt. Tisztelettel arra kérném önöket, hogy fejezzék ezt be, mert veszélyeztetik a város hálózatának működését" - írta a kedd reggel több ezer embernek elküldött levelében Randi Levin. A keddi nap különösen fontos volt az amerikaiak szempontjából, mert az úszók mellett a női tornászok, illetve a női futballcsapat is érdekelt volt.

A dolgozók olimpiamániája miatt a városi tanács néhány tagja is aggodalmát fejezte ki. "A városháza munkatársait nem azért fizetjük, hogy az olimpiát nézzék a számítógépükön vagy tévéjükön. Az adófizetők nem erre adják a pénzt" - fejtette ki az egyik tanácsos. "A kérdés már csak az, hol vannak ilyenkor a főnökeik?" - tette hozzá. Egy másik tanácstag egyenesen azt követelte, tiltsák le az online olimpiai közvetítés elérését a városháza számítógépein.

Kulcsszavak: olimpia security

Biztonság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50