A Lenovo és az EMC egy KKV storage fókuszú vegyesvállalatot hoz létre

forrás Prim Online, 2012. augusztus 2. 09:25

A Lenovo  és az EMC Corporation széles körű partnerségi együttműködést jelentett be, amely erősíti a Lenovo pozícióját az ipari sztenderd szerverek és a hálózati adattároló megoldások piacán, és jelentősen bővíti az EMC jelenlétét Kínában és más, erőteljesen fejlődő piacokon. Az új partnerségtől az innováció, valamint a további kutatás és a fejlesztés fellendülését várják azáltal, hogy mindkét cégnél maximalizálják a termékfejlesztői tehetségeket és az erőforrásokat amellett, hogy a partnerek saját ellátási láncai hatékonyabbá és erőteljesebbé válnak.

A partnerség egy erős, stratégiai kötelék, amely kihasználja mindkét vezető vállalat saját erősségeit a következő három fő területen:


·    A Lenovo és az EMC egy szerver-technológiai fejlesztési programot dolgozott ki, amely felgyorsítja és kibővíti a Lenovo képességeit az x86-os ipari sztenderd szerver szegmensben. Ezeket a szervereket, ­amelyek idővel egyes EMC táróló-rendszerek részévé is válnak, ­a Lenovo fogja piacra dobni.
·    A cégek olyan OEM és viszonteladói kapcsolatot létesítettek, amelyben a Lenovo az EMC piacvezető hálózati adattároló megoldásait nyújtja ügyfeleinek – kezdetben Kínában, majd ezt követően a szerver üzletág folyamatos fejlődésénk megfelelően más globális piacokon is.
·    Az EMC és a Lenovo azt tervezi, hogy az EMC Iomega üzletének egyes eszközeit és forrásait egy új vegyesvállalatba vezeti át, amely hálózatra csatolt tároló-rendszereket (NAS) kínál majd kis- és középvállalatoknak, valamint elosztott vállalati telephelyeknek.

A vegyesvállalathoz a Lenovo készpénzzel, az EMC az Iomega egyes eszközeivel és forrásaival járul hozzá. A folyamat lezárásakor a Lenovonak a vegyesvállalatban többségi érdekeltsége lesz.  A független működéstől a vegyesvállalatig történő átmenet során és azt követően az ügyfelek folyamatosságot fognak tapasztalni a szolgáltatások, a termékek szállítása és a garanciavállalások területén. A vegyesvállalat létrejötte a szokásos zárófolyamatok valamint hatósági jóváhagyások hatálya alá esik, lezárása 2012 végére várható.
 

Kulcsszavak: Lenovo +céginfo EMC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50