Telenor Limit +Net: Mobilnetezés és telefonálás kiszámítható költségek mellett

Még színesebb készülékkínálat a szolgáltató megújuló nyári akciójában

forrás Prim Online, 2012. augusztus 6. 12:30

Augusztus 2-tól új tarifával jelentkezett a Telenor: a számlás és kártyás tarifacsomagok előnyeit egyesítő Limit +Net csomag adatforgalmat is biztosít, a feltöltések alkalmával pedig újabb adatmennyiség jár. A szolgáltató emellett megújítja nyári akciós készülékkínálatát, melynek keretében tíz népszerű készüléket továbbra is tíz forintért lehet megvásárolni.

Egyre többen interneteznek telefonjukon, amelyet a Telenor saját adatai is alátámasztanak: ma már több mint félmillióan használják böngészésre a szolgáltató hálózatát. A Telenor Hipernet hálózatának előnyeit aktívan kihasználják: 2012. júniusi adatok szerint Magyarországon a Telenor ügyfelei forgalmazzák a legtöbb adatot, átlagosan 1,51 GB-ot havonta, amely jól mutatja, hogy a felhasználók szívesen böngészik a világhálót különböző mobileszközök segítségével. A Telenor mától elérhető új tarifacsomagját, a Limit +Netet elsősorban azoknak a fiataloknak, illetve szüleiknek ajánlja, akik kiszámítható költségek mellett szeretnék kihasználni telefonjuk adottságait a hívás és üzenetküldés mellett internetezésre is.

A Limit +Net egyesíti a számlás és kártyás csomagok előnyeit. Az ügyfelek fix keretet használhatnak el havonta, amit a számlás konstrukcióval megegyező módon fizetnek ki. A túlköltés miatt viszont nem kell aggódni, mert a havi keret felhasználása után az egyenleg a kártyás konstrukcióval megegyező módon tölthető fel. A feltöltés értéke teljes egészében lebeszélhető, amely mellé minden esetben díjmentes, belföldi internetezésre alkalmas adatmennyiséget biztosít a szolgáltató. Így mindenki igényeinek és pénztárcájának megfelelően telefonálhat és netezhet minden hónapban.

A Limit +Net havi kerete 2990 forint, amely 2500 forint lebeszélhető összeget, illetve havonta felhasználható 50 Mb belföldön felhasználható adatforgalmat is tartalmaz. Emellett az új konstrukciót választók a Telenor Go Portálján elérhető különféle játékok közül tölthetnek le egyet díjmentesen, tetszés szerint. A Limit +Net tarifa mellé a szolgáltató most az érintőképernyős Nokia C5-03-at  és az androidos LG Optimus L3-at kínálja, melyeket az új tarifa választása esetén 10 forintért lehet hazavinni, kétéves hűség vállalásával.

A Telenor szintén mától megújítja a nyári akciójának készülékkínálatát. A szeptember 3-ig tartó promócióban továbbra is tíz készüléket lehet rendkívül kedvező áron, mindössze 10 forintért hazavinni, a megújuló palettán pedig több népszerű androidos és Windows Phone-os készülék is található. A korábbinál még sokszínűbb kínálatban ezúttal a Huawei Ascend Y200, a HTC Wildfire S, az LG Optimus L3, a Nokia C2-01, a Nokia C5-03, a Nokia Lumia 610, a Samsung Galaxy mini, Samsung Galaxy Y, a Sony Ericsson XperiaTM ray és a ZTE Atlas 3.5W szerepel. A készülékek meghatározott, új Telenor lakossági számlás előfizetés vásárlása vagy a Bónusz Program igénybevétele esetén érhetőek el, kétéves hűséggel és kétéves tarifamegtartás mellett.

 

A laptopon vagy táblagépen internetezők számára is kedvezményes ajánlattal jelentkezik a szolgáltató: a Hipernet 5 tarifacsomag havidíja az első hónapban mindössze 990 Ft, 2 éves hűség vállalása esetén. A Hipernet 7, 21, 42 tarifacsomagok az első két hónapban szintén 990 Ft-os, akciós havidíjjal érhetőek el 2 éves hűség és 2 éves tarifamegtartás mellett.

Kulcsszavak: Telenor tarifa mobiltelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megjelent a világ első unalmas telefonja

A Heineken a street kultúra ízlésformálójával, a Bodegával együttműködve bemutatta a Human Mobile Devices (HMD) által gyártott "The Boring Phone" készüléket.

2024. április 18. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09