ASUS Ultrabook S sorozat hibrid SSD/HDD-vel és optikai meghajtóval

forrás Prim Online, 2012. augusztus 6. 13:06

Az ASUS S sorozatú ultrabook gépek hibrid SSD/HDD meghajtóval és optikai meghajtóval is rendelkeznek egy mindössze 21 mm vastag házban. Emellett 3. generációs Intel Core processzorokkal és különálló NVIDIA grafikus kártyával is fel vannak szerelve, mégis mindezt vonzó áron kínálják.

Az új ASUS S sorozatú ultrabookok a teljesítményt még nagyobb tárolóval és még rugalmasabb adattárolási lehetőségekkel kombinálják, miközben továbbra is rendkívül vonzó árúak maradnak. Az összes Ultrabook-feltételnek megfelelnek és fényűző megjelenéssel csábítanak. A mindössze 21 mm vastag gép a kategória egyetlen olyan készüléke, amely valóban tud „mindent egyben”. Az S sorozat nagy teljesítményű 3. generációs Intel Core processzorokkal (akár i7-tel) van felszerelve, emellett különálló NVIDIA GT 635M grafikus kártyával rendelkezik, ami a napi számítógépes feladatok mellett a szórakoztatáshoz is ideális eszközzé teszi. Kiemelésre érdemes még a gyors válaszidejű hibrid SSD/HDD meghajtó a tároláshoz és az optikai egység – ez is megtalálható a karcsú Ultrabook házban. A vásárlók a megbízható, hátulról beszerelt billentyűzetet és a még felhasználóbarátabb felhasználói élményt nyújtó intuitív Smart Gesture touchpad-et is szeretni fogják, de ugyanitt érdemes megemlíteni Super Hybrid Engine II alrendszerre épülő 2 másodperces azonnali munkábaállást.

 



Kecses Ultrabook megjelenés
Az S sorozat legszembeötlőbb jellemzője a 21 milliméteres vastagság, ami nem kis vívmány, tekintve a belül található technológiát. A kidolgozást és a megjelenést leginkább a borítás hajszálcsíkjai uralják, az egy darabból készült burkolat pedig erősebb és teherbíróbb gépet eredményez a nagy mobilitást megkívánó helyzetekhez. A teljes megjelenés talán a kifinomult jelzővel írható le legjobban, ugyanakkor az eszköz úgy készült, hogy sokféle alkalmazási módhoz és vásárlói életstílushoz társítható legyen.

A felhasználók kényelmét és az elérést szolgáló újítások
Az intuitívabb és kényelmesebb bevitelt az S sorozat egy nagy, a Smart Gesture techológiát alkalmazó touchpad-del segíti, amely többféle érintéses gesztust támogat, beleértve a kétujjas nagyítást, forgatást, görgetést és a háromujjas odébblökést. A billentyűzet szintén hátulról van beszerelve és divatos elválasztott, lapos gombos, ami megbízható és kellemes gépelési élményt eredményez.

Fantasztikus beépített hang
Az exkluzív ASUS SonicMaster Lite audio minden alkalmazásban jobb hangteljesítényt nyújt, legyen szó zenehallgatásról, filmnézésről vagy játékról. A hangok a jobb feldolgozást és a csúcskategóriás hangszórókat kihasználva tisztábban, korrektebbül, nagyobb teljesítménnyel és egyértelműen hatásosabban szólalnak meg.

 



Erő és fürgeség
Az ASUS az S sorozat gépeibe beépítette az exkluzív 2 másodperces működésbe állási funkciót, amelynek alapját a saját Super Hybrid Engine II technológiája adja, és amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az okostelefonok válaszkészségéhez hasonló sebességgel térjenek vissza a munkájukhoz vagy a félbehagyott szórakozáshoz. Az adatok biztonságáról automatikus háttérmentés gondoskodik abban az esetben, ha az akkumulátor töltöttsége 5% alá esik. Az S sorozat 3. generációs Intel Core (akár i7) processzorokkal és külön NVIDIA GT 635M grafikus kártyával van felszerelve. Ezek az összetevők gondoskodnak a zökkenőmentes multimédiás élményről, a gyorsabb általános mindennapi számítógépes használhatóságról és a lenyűgözően részletgazdag játékról.

Vadonatúj ASUS K sorozatú noteszgépek
A hasonló kialakítású, eleganciát és költségtakarékosságot kereső felhasználók számára készült nagyon vékony, viszont jókora teljesítményű 14”-es K46 és a 15”-es K56-os noteszgépek nagy merevlemez-kapacitást és az optikai meghajtók kényelmét kínálják a vásárlóknak. Nem elhanyagolható tényező emellett a megfizethetőség sem, amely szélesebb közönség számára is elérhetővé teszi az összes előny kihasználását.

Kulcsszavak: ASUS ultrabook notebook

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05