Fotópályázat az olvasásról humorosan

MTI Sajtóadatbank, 2012. augusztus 7. 06:53

Fotópályázatot hirdetett az olvasás és a humor kapcsolatáról Olvasni jó! - Fotózni jó! - Nevetni jó! címmel az Országos Idegennyelvű Könyvtár (OIK), a pályázatokat szeptember 28-ig lehet beküldeni.

A jelentkezőktől olyan munkákat várnak, amelyekben új, merész és vidám perspektívából közelítik meg az olvasás élményét. Olyan komolyabb hangvételű fotókkal is lehet jelentkezni, amelyeket egy anekdota tesz humorossá. A pályázat mindenki számára nyitott - közölte az MTI-vel hétfőn az OIK.

Egy pályázó több felvételt is benyújthat, a nevezési lap letölthető a www.oik.hu weblapról. A fotókat Lévai Jenő fotográfus és tanár, Szondi György, a Napkút Kiadó vezetője, valamint Engel Judit, az OIK munkatársa bírálják el.
 
Az első három helyezett és a legtöbb Facebook-szavazatot gyűjtő pályázó a CEWE Color Magyarország Kft. által felajánlott CEWE Fotókönyvet, az Alexandra Kiadó és Könyváruházak könyvcsomagját, valamint a Digitális Fotó Magazin előfizetését és egy remittendacsomagot nyer.
 
Valamennyi pályázó 30 százalékos CEWE Fotókönyv kuponban részesül, december 14-én pedig kiállítás nyílik a díjazott, valamint az első negyven alkotásból az Országos Idegennyelvű Könyvtárban Budapesten - olvasható az OIK tájékoztatójában.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09