Bill Clinton nyitja a 2012-es Dell World-öt

forrás Prim Online, 2012. augusztus 14. 19:00

Bill Clinton volt amerikai elnök és Michael Dell, a Dell vezérigazgatója és igazgatótanácsának elnöke tart beszédet az ügyfelek és partnerek számára évente, immáron második alkalommal megrendezendő eseményen, a 2012-es Dell World-ön. A nyitóesemény résztvevői megtudhatják, hogyan segíthet a technológia a vállalati és személyes sikerekhez való hozzájárulás révén az egész világra kiható változások elérésében.

„Napjainkban gyakran a technológia biztosítja az alapot az üzleti növekedéshez, az életben való eredményességhez és a világ kedvező irányba mutató változásához” – mondta Michael Dell. „A Dell World 2012 arról szól, hogyan segíthetjük ügyfeleinket abban, hogy a lehető legjobban kihasználhassák a technológia adta lehetőségeket.”

A Dell World 2012 rendezvényen a technológiával foglakozó szakemberek az egymástól való tanulás révén tovább fejlődhetnek, valamint megismerhetik a napjaink üzleti életét formáló legfontosabb tényezők kínálta lehetőségeket. A Dell World 2012 foglalkozni fog a legmegfelelőbb technológia kiválasztásával kapcsolatos kérdésekkel, és elérhető megoldásokat fog bemutatni számos iparág számára.

„Korunk kihívásokkal teli gazdasági környezetében ügyfeleink azt keresik, hogyan érhetnének el valódi üzleti értékeket és gyorsabban megmutatkozó eredményeket. Azok a szervezetek, amelyek ezen célok elérése érdekében hatékonyan képesek felhasználni a legújabb technológiákat, az élre törhetnek” – nyilatkozta Steve Felice, a Dell elnöke és kereskedelmi igazgatója. „Napjaink informatikai szakemberei a változás hajtóerői lehetnek, és a Dell World 2012 rendezvényen örömmel nyújtunk segítséget számukra, hogy könnyebben felismerjék az üzleti lehetőségeket magukban rejtő területeket.”

A Dell World 2012 az Austin Convention Center központban, 2012. december 11. és 13. között kerül megrendezésre. További információért és a regisztrációért keresse fel a www.DellWorld.com weboldalt.

 

Kulcsszavak: Dell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05