Frappáns kiegészítőket kínál a Vodafone Smart Store

forrás Prim Online, 2012. augusztus 16. 17:39

Tavaly novemberben nyitotta meg kapuit az Európában is kuriózumnak számító Vodafone Smart Store, mely azóta is újabbnál újabb mobiltelefonokkal és különleges kiegészítőkkel várja az odalátogatókat.

Sokan nem is gondolnák, hogy a mára már rendkívüli módon elterjedt okostelefonok ugyan számtalan dologra alkalmasak, mégis van egy-két kiegészítő termék, amivel még jobban kihasználhatók ezek a készülékek, legyen szó valóban hasznos, vagy vicces dologról.

A Parrot AR.Drone négypropelleres, WiFi-n keresztül irányítható helikopter az utóbbi kategóriába tartozik. A robotpilótának köszönhetően egyszerű a le- és felszállás, ahogy az irányítás is, nem kell mást tenni, csak a kívánt irányba dönteni az okostelefont, vagy az érintőképernyőn navigálni a helikoptert, melyen a helikopter elülső kamera nyújtotta látványa is nyomon követhető. Az AR.Drone szénszálas, nagy ellenállású PA 66-os műanyagból készült, melyhez kétféle áramvonalas védőburkolat is választható a bel- és kültéri sérüléseket megelőzendő.

A három színben elérhető helikopter saját WiFi-hálózatára több AR.Drone is csatlakoztatható, így több játékos is játszhat egyszerre. A játék iPhone, iPod Touch és iPad, illetve bizonyos Android, Bada, és Symbian operációs rendszerű készülékek segítségével is vezérelhető.

Hasznos kiegészítőként kínálja a Vodafone Smart Store a retro telefon külsejű asztali kihangosítót, az iClooly-t, és a vezeték nélküli Bluetooth 2.0 billentyűzetet, mely utóbbi kiválóan használható táblagépekhez, könnyen szállítható és természetesen rendkívüli módon megkönnyíti a gépírást. A dokkolóként is funkcionáló iClooly remek hangminőséget biztosít, kompatibilis minden WIFI-vel rendelkező Android-os és iOS-es telefonnal, mely 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkezik.

Aki egy kis házibulira, vagy szimplán zenehallgatásra vágyik, és még iPhone-val vagy iPod touch-al is rendelkezik, annak pazar szórakozást nyújt majd a Gear4 houseparty hangfal. Az FM rádióval felszerelt dizájnos készülék kristálytiszta, basszusokban gazdag hangzást nyújt, sőt a 7 különböző EQ beállításnak köszönhetően jazz, pop, rock és 4 más stílusban is meghallgathatók a zenék. A SmartLink alkalmazás letöltésével a hangfal már a csatlakoztatott iPhone-nal vagy iPod-al is irányíthatóvá válik, míg a használat alatt természetesen folyamatosan töltődik.

Végül a Parrot MKi9200 Bluetooth kihangosító szett is különleges ajánlata a Smart Store-nak, mely hangfelismerésre képes, így ráismer a felhasználó hangjára és a megadott nevekre, minden előzetes tanulási folyamat nélkül. A közvetlenül az autó audio rendszerére csatlakozó kihangosító szett csúcsminőségben ad vissza minden beszélgetést 10 méteres körzetben.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09