Piacon az LG LG Optimus Vu: táblagép és okostelefon egyben

forrás Prim Online, 2012. augusztus 23. 13:52

A nagysikerű koreai és a Japán bemutatkozást követően az LG Optimus Vu: a világpiacon is színre lép – szeptembertől kapható lesz Európa, Ázsia, Közel-Kelet Afrika, valamint Dél- és Közép-Amerika egyes piacain. A világ első 5 hüvelykes (12,7 cm), 4:3 képarányú kijelzőjének köszönhetően az LG Optimus Vu: elmossa a táblagépek és az okostelefonok közti határvonalat és ezzel igazán egyedülálló felhasználói élményt biztosít.

Márciusi koreai megjelenése óta az LG Optimus Vu: több mint 500 000 példányban talált vevőre. Ez az adat jól mutatja, hogy az új okostelefon formavilága és kialakítása mennyire népszerű a vásárlók körében. A készülék koreai fogadtatása arra ösztönözte az LG-t, hogy ebben a hónapban Japánban is megkezdje az LG Optimus Vu: értékesítését, ahonnan szintén pozitív visszajelzések érkeztek.

A világpiaci bevezetéshez az LG Optimus Vu: egy 4-PLUS-1™ NVIDIA Tegra 3 Quad-Core processzort kapott, amely egyszerre kínál magas teljesítményt és hatékony energiagazdálkodást. Nagy felbontású, 5 hüvelykes (12,7 cm), 4:3 képarányú IPS kijelzőjével az LG Optimus Vu: igazán különleges élménnyel rukkol elő, a nagy képernyője ellenére könnyen elfér akár zsebben is. Az LG Optimus Vu:-ban már a QuickMemo™ és a Notebook funkciók új verziója lesz elérhető, amelyek maradéktalanul kihasználják a nagy kijelző nyújtotta előnyöket.

„A versenytársakétól eltérő formavilágnak köszönhetően az LG Optimus Vu: egyedinek számít a 12,7 centiméteres okostelefonok kategóriájában, amely várakozásaink szerint egyre népszerűbbé válik majd a készülékek árának mérséklődésével.” – nyilatkozta Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója.

 

 

 

Kulcsszavak: mobiltelefon okostelefon LG

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05