Fényképezőgép 2.0: Nikon COOLPIX S800c

forrás Prim Online, 2012. augusztus 26. 07:58

A Nikon bemutatta a COOLPIX S800c kompakt fényképezőgépet, amely a tökéletes fényképeken kívül sok minden mást is kínál. Az Android operációs rendszerű modell wifi-kapcsolattal csatlakozik az internetre. Képes alkalmazásokat letölteni a Google Play rendszerből, így fényképkezelő és közösségi alkalmazások, valamint játékok egészen új világát nyitja meg. A NIKKOR 10-szeres optikai zoom objektívvel, hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-érzékelővel és nagy felbontású, 8,7 cm átlójú érintőképernyős fényképezőgép minden olyan funkcióval rendelkezik, amely feleslegessé teszi, hogy a jövőben választani kelljen az azonnali feltöltés és a jó minőségű kép megosztása között.

Androidos fényképezőgép


Az Android operációs rendszerű COOLPIX S800c fényképezőgép egy teljes értékű szórakoztató központtá válhat. Letöltheti a Google Play legújabb alkalmazásait, elérheti a barátok által a közösségi médiumokra feltöltött tartalmat, utazás közben tájékozódhat az aktuális helyről, vagy akár játszhat is: a lehetőségek száma végtelen.

Mindenki lájkolni fogja a fényképeket

 

A COOLPIX S800c minden helyzetben éles fényképet készít; ennek érdekében hátsó megvilágítású CMOS-képérzékelővel rendelkezik, amely kevés fényben és különösen fényes helyzetekben is képes fotózni, az EXPEED C2 képfeldolgozó rendszer és a fantasztikus automatikus élességállítás pedig garantálja a gyors reakcióidőt. Biztos lehet benne tehát, hogy a barátaival átélt spontán pillanatok megosztás után is éppen azt a hangulatot sugározzák majd, mint a kép készítésének pillanatában.

A NIKKOR nagy látószögű, 10-szeres optikai zoom objektívje (25-250 mm) az extra alacsony szórású üvegnek köszönhetően kiemelkedő élességet és színeket biztosít minden helyzetben, legyen szó akár a teljes témáról, akár tökéletes portréhoz szükséges személyes közeliről. A négy fejlett elmosódásgátló funkció minimálisra csökkenti a téma mozgásából, a gyenge fényviszonyokból vagy a fényképezőgép rázkódásából eredő bemozdulás hatását.

Intelligens belső


A 819 ezer képpontos OLED-érintőképernyő vetekszik a legjobb okostelefonok érzékenységével, tükröződésgátló, ultra nagy felbontású, 8,7 cm átmérőjű, és nagy megtekintési szögének köszönhetően az S800c használata egyszerű és élvezetes. Görgethet a képek között, valamint bármelyiküket kreatív módon szerkesztheti is.

Egyéb kiemelt funkciók


Az élmények megosztása: könnyedén csatlakozhat az internetre wifi-kapcsolaton keresztül. A fényképeket és videókat feltöltheti a közösségi médiumokba és fotómegosztó honlapokra, illetve közvetlenül okostelefonra vagy táblaszámítógépre.


myPicturetown.com: a fényképgalériát akkor is megtekintheti, ha éppen nem csatlakozik az internetre. A fényképezőgép beépített alkalmazásával közvetlenül a Nikon internetalapú fényképtárhely-szolgáltatásához csatlakozhat.


Beépített GPS: geocímke formájában rögzítheti a kép készítésének pontos helyét (szélességi és hosszúsági fokot) a fénykép adataiban (Exif). Minden olyan Google-alkalmazással kompatibilis, amelyikhez GPS szükséges.


Teljes HD (1080p) videó sztereó hanggal: könnyen rögzítheti mozgó életképet. A 10-szeres optikai zoom automatikus élességállítása videofelvétel közben is használható, a HS videó móddal pedig gyorsított vagy lassított felvétel készíthető akár 240 kép/mp sebességgel (VGA).


Objektív-eltolásos rázkódáscsökkentés: a Nikon automatikus rázkódáscsökkentő technológiája valós időben ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását, így a stabil fényképek és videók rögzíthetők.


Bemozdulási elmosódottság érzékelése: a nagy (3200-ig terjedő) ISO fényérzékenység hatására csökken a kép elmosódottsága gyenge fény esetén. A Mozgásérzékelés a fényképezőgép és a téma mozgásának hatását egyenlíti ki. A Legjobb kép kiválasztása (BSS) funkció legfeljebb 10 egymást követő kép közül kiválasztja a legélesebbet.


Az ellenfényes HDR technológia a nagy kontrasztú képeket is részletgazdagon adja vissza.


Egyszerű panoráma 360°/180°: dinamikus panorámaképek létrehozása függőleges vagy vízszintes pásztázással.


Folyamatos mód: éles felvételek készíthetők a jelenetről, 8,1 kép/mp sebességgel.


Belső memória: 1,7 GB belső memória a képeknek és videóknak, valamint 680 MB az alkalmazásoknak. Ha további tárhelyre van szüksége, a fényképezőgépet bővítheti SD/SDHC-kártyákkal (32 GB-ig).


A COOLPIX S800c modell fekete, vörös, ezüst és fehér színekben kapható.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05