Nikon Coolpix S6400: Elegancia 12-szeres zoommal

forrás Prim Online, 2012. augusztus 27. 14:11

Új taggal gyarapodott a Nikon COOLPIX kollekciója: a színpompás COOLPIX S6400 egy kiemelkedően stílusos, sokszoros zoommal felszerelt fényképezőgép. A fotózásnak és videokészítésnek egyaránt elegáns megjelenést kölcsönző ultravékony COOLPIX S6400 modell 7,5 cm-es érintőképernyőjén könnyen visszajátszhatja az elkészült képeket, és a kreatív hatások egész tárházából választhat. A 16 megapixeles, hátsó megvilágítású CMOS-érzékelő a 12-szeres optikai zoommal kombinálva gondoskodik arról, hogy bármilyen fényviszonyok mellett vibrálóan élethű fotókat és videókat készíthessen.

Kompakt szépség
Már nem csak a nagyobb fényképezőgépekkel lehet csodásan éles képeket készíteni vagy számos különböző szituációban fényképezni. Karcsú, 19,8 mm-es váza ellenére a COOLPIX S6400 egy 12-szeres, nagy látószögű optikai zoommal felszerelt NIKKOR objektívet rejt, amely segítségével a drámai közelikről azonnal válthat az összes barátot összefogó csoportképre.

Bármilyen fényviszonyok között

Legyen szó a tökéletes naplementéről, sötét koncertszínpadról vagy egy romantikus gyertyafényes vacsoráról, a hátsó megvilágítású, 16 megapixeles CMOS-érzékelő előnyei azonnal érezhetőek lesznek. Minden egyes képkockának több fény jut: a különlegesen érzékeny képérzékelő EXPEED C2 processzora minden napszakban éles képet biztosít.



Intelligens belső
A COOLPIX S6400 esetében nem kell választani a külcsín és a belbecs között. A kifinomult, 7,5 cm-es, 460 000 képpontos, széles LCD-érintőképernyő intuitív ujjhegyvezérlést biztosít exponáláskor és visszajátszáskor egyaránt, köszönhetően a lágy érintőképernyős technológiának és a Nikon Clear Color kijelző tükröződésgátló bevonatának. Ha elkészült a kívánt felvétel, a Gyors effektusok módban azonnal további stílust adhat a képhez. Csak nyomja meg az effektusok kisképeit az érintőképernyőn, és máris 19 egyedi hatásból választhat, mint a játékkamera hatás, a kiválasztott szín vagy a festményhatású fotó.

Teljes HD (1080p) minőségű videofelvétel sztereó hanggal

Készítsen teljes HD minőségű videót bármikor a videofelvétel gombbal: egyetlen mozdulattal válthat fotóról videóra, a 12-szeres zoommal rendelkező objektívvel pedig késedelem nélkül ráközelíthet az eseményekre. A felvételszünet-funkcióval bármikor megállíthatja, majd újraindíthatja a felvételt, amelyet a fényképezőgép egyetlen, folyamatos videóvá fűz össze a zökkenőmentes visszajátszáshoz.

Egyéb kiemelt funkciók
Intelligens vezérlésű AF-rendszer: a fényképezőgép automatikusan kiválasztja az éles képhez szükséges legjobb élességet – legyen szó bármilyen témáról és bármilyen kompozícióról.
20 motívumprogram mód: a felvétel kontextusához illő program megadása fantasztikus eredményt garantál, de ha kívánja, az Auto. prog. választó magától kiválasztja a helyzethez illő, optimális beállításokat.
Objektív-eltolásos VR (rázkódáscsökkentés): a Nikon automatikus rázkódáscsökkentő technológiája valós időben ellensúlyozza a fényképezőgép rázkódását, így stabil fényképek és videók rögzíthetők.
Elmosódásgátlás. A magas (akár 3200-as) ISO érzékenység még kevés fény mellett is éles képeket eredményez.  A Mozgásérzékelés a fényképezőgép és a téma mozgásának hatását egyenlíti ki. Az Éjszakai portré és az Éjszakai tájkép programok segítségével kevés fény mellett is éles képeket készíthet. Az Auto HDR program nagy kontraszthatású helyzetekben, például a napfényes tengerparton is részletgazdag fotókat készít.
Egyszerű panoráma 360°/180°: dinamikus panorámaképek létrehozása függőleges vagy vízszintes pánozással.

A COOLPIX S6400 öt színben érhető el: fekete, vörös, ezüst, lila és kék.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05