A PowerConnect 8100 Switch termékcsaláddal bővül a Dell hálózati portfóliója

forrás Prim Online, 2012. augusztus 31. 11:13

A Dell bemutatta a Dell PowerConnect 8100 10 Gigabit Ethernet (GbE) nagy kapacitású switch termékcsaládot, amely a méretezhetőség mellett a költségek csökkentését biztosítja az ügyfelek számára. Az új, kiemelkedő teljesítményű PowerConnect termékcsalád segítségével gyors és zökkenőmentes telepítés valósítható meg a vállalati létesítmények és a közepes méretű vállalkozások kis helyen elhelyezkedő hálózati infrastruktúráiban.

A rich media tartalmak elterjedésével, valamint a kommunikációs igények és a vállalkozások munkaterhének gyors növekedésével fontos, hogy a nagyvállalatok és kisebb vállalkozások üzleti hálózatai egyaránt hatékonyabbak és egyszerűbben kezelhetőek legyenek. A Dell új PowerConnect 8100 termékcsaládja méretezhetőséget, kiváló teljesítményt, egyszerű üzemeltetést és költséghatékonyságot kínál, így tökéletesen megfelel a hálózati megoldásokkal szemben támasztott ügyféligényeknek.



Napjaink vállalkozásainak tervezve


Az ügyfelek a régebbi központi és aggregációs rétegeket méretezhető, nagy kapacitású megoldásokra cserélhetik, amelyek biztosítják a rugalmasságot a 10GbE és 40GbE infrastruktúrákra történő váltáshoz. Az új kapcsolók lehetővé teszik egy olyan, teljes körű 10GbE megoldás bevezetését is, amely a 10GbE szabványnak megfelelő 12. generációs Dell PowerEdge kiszolgálókból, Dell EqualLogic és Dell Compellent 10GbE tárolótömbökből áll, valamint része a 40GbE szabvány szerinti infrastruktúrákkal is használható, a Dell által tervezett hálózati platform.

A PowerConnect 8100 legfontosabb jellemzői:


·    Hálózati teljesítmény: A PowerConnect 8100 termékcsalád kiváló bitrátát, alacsony késleltetésű, a 10GbE szabvány szerinti teljesítményt és akár négy 40GbE-kompatibilis portot kínál. A kapcsolókat videokonferenciákhoz, VDI infrastruktúrákhoz, valamint egységes kommunikációs és együttműködési megoldásokhoz (UCC) optimalizálták, a közepes méretű vállalatok infrastruktúrájának egységesítése érdekében.
·    Méretezhető kapacitás: Akár hat switch is egybeépíthető és egyszerűen kezelhető, így a vállalkozások a megbízható infrastruktúra kialakításával gyorsan növelhetik kapacitásukat.
·    Hatékony működés: A PowerConnect 8100 termékcsalád az iSCSI adatforgalom optimalizálásával és a Dell EqualLogic tárolótömbök által biztosított automatizált konfigurációval megkönnyíti az integrációt a közepes méretű tárolóhálózatok számára, továbbá veszteség nélküli adatműveleteket biztosít az egyesített (DCB) hálózatok között.

Az üzemeltetési és fenntartási költségek csökkentése


A PowerConnect 8100 termékcsalád a Dell Virtuális hálózati architektúra (VNA) megoldására épül. Az adatközpontok, illetve nagyvállalati környezetek technológiájával, megoldásaival és termékeivel nyílt hálózatkezelési keretrendszert kínál a költségcsökkentés, a hatékony informatikai infrastruktúra és az intelligens munkaterhelés-elosztás érdekében.
·    Platformválasztás: Négy különböző modell a rugalmas telepítéshez; 24 és 48 portos változat, dedikált RJ-45 vagy száloptikás modellek, bővítési lehetőségek, többek között 40GbE-kompatibilis QSFP+ portokkal. A széles választéknak köszönhetően az ügyfelek az üzleti igények növekedésének megfelelően rugalmasan bővíthetik infrastruktúrájukat.
·    Könnyű telepítés: A Dell ReadyRails eszköz nélküli telepítés segítségével az eszközök azonnal, órák helyett mindössze percek alatt üzembe helyezhetők. Az USB Rapid Deployment portoknak köszönhetően pedig nem szükséges minden egyes kapcsolót manuálisan konfigurálni vagy frissíteni, így az ügyfelek időt és pénzt takaríthatnak meg.
·    Energiahatékonyság: A PowerConnect 8100 termékcsalád megfelel az EEE 802.3az követelményeinek, így lehetővé teszi az intelligens energiafelhasználást, ami csökkenti a tétlen vagy inaktív portok energiafogyasztását, és elősegíti az üzemeltetési költségek csökkentését.
·    Átfogó kezelés és támogatás: A Dell OpenManage Network Manager 5.2 segítségével az ügyfelek egyszerűsíthetik a kezelést, így gyorsan vezérelhetik és beállíthatják a kapcsolókat. Ezen kívül a Dell hálózatkezelési termékeinek megbízható jótállása, szervizszolgáltatásai és terméktámogatása által nyújtott előnyöket is élvezhetik.

A PowerConnect 8100 switch sorozat augusztus 29-től érhető el világszerte közvetlenül a Dell-től és a globális PartnerDirect értékesítési partnerektől. A termék bruttó kezdőára 10 975 euró.

Kulcsszavak: hálózat Dell

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Informatikai pályaorientációs napon segítik női szakértők az iskolás lányok elhelyezkedését

Lányoknak szóló informatikai pályaorientációs napot szervez a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Informatika Történeti Kiállítása és a Women4Cyber Hungary a szegedi Szent-Györgyi Albert Agorában. A Girls in ICT Day rendezvényen gondolatébresztő interjúk és inspiráló előadások segítenek a jövő reménybeli női informatikusainak a tájékozódásban és elhelyezkedésben. Az érdeklődőknek az eseményre nemcsak személyesen, hanem online is lehetőségük van csatlakozni.

2024. április 18. 16:54

Kerti bolt: az eMAG új, online üzlet az üzletben koncepciója több mint 100 ezer termékkel

Kerti bolt néven az eMAG új, bolt a boltban online koncepcióját indította útjára a webáruházában, amely mintegy 100 ezer-féle kertészeti terméket kínál, és kényelmesebb böngészési élményt nyújt e kategória termékei között. Értékesítési statisztikái szerint egy átlagos magyar vásárló átlagosan mintegy 24.000 forintot költ online vásárolt kertészeti termékekre – a legtöbb ilyen terméket május hónapban értékesíti a cég.

2024. április 18. 09:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09