Közép-Európai bankok felé nyit a PayPal

forrás Prim Online, 2012. augusztus 31. 17:13

Augusztus 31-től a lengyel Alior Sync Bank kibővíti együttműködését a világ vezető online pénzügyi szolgáltatójával, a PayPal-lel. A pénzintézet mostantól egyszerű és gyors PayPal regisztrációt kínál ügyfeleinek, illetve lehetővé teszi az email címekre történő átutalást pénzügyi adatok kiszolgáltatása nélkül. A partnerséggel a PayPal tovább erősíti közép-európai jelenlétét.

Az együttműködés mindkét fél számára ígéretes, mivel egyesíti a két vállalat erősségeit – a PayPal globális online és mobil fizetési megoldását, amelyek 110 millió aktív felhasználót szolgálnak ki 190 piacon és 25 valutában, valamint az Alior helyi piacismeretét. A globális és a helyi eszközök egyesítésével mindkét vállalat ügyfelei egyszerűbben tudnak majd vásárolni bárhol és bármikor.

Az integráció következtében a PayPal fiókregisztrációs folyamata az Alior Sync ügyfelei számára leegyszerűsödik, mivel a rendszer képes átemelni a banknál nyilvántartott adataikat a regisztrációs felületre. A személyek közti átutások területén az Alior Sync és a PayPal egy új, innovatív funkciót is bemutat, amely lehetővé teszi az Alior Sync ügyfeleknek, hogy a bank rendszerén belül, valós időben használhassák PayPal számlájukat.

Köszönhetően a PayPal innovatív technológiai platformjának, minden Alior Sync ügyfél számára lehetségessé válik az email címre történő átutalás közvetlenül az online banking felületről.

Laurent Le Moal, a PayPal Europe alelnöke a következőket nyilatkozta az együttműködés kapcsán: „Izgatottan jelentjük be első banki partnermegállapodásunkat Lengyelországban, az Alior Bankkal. Hisszük, hogy az innováció a siker legfőbb motorja a banki szolgáltatások területén és nagyon szívesen működünk együtt az olyan vállalatokkal, amelyek mindig újabb és újabb szolgáltatásokat fejlesztenek ki ügyfeleik számára. A PayPal 190 piacon, 110 millió aktív felhasználójával egyedi lehetőséget nyújt banki partnereinek új ügyfelek elérésére” – mondta el az alelnök.

A partnerszerződés egy újabb lépést jelent a PayPal számára abban, hogy kiterjessze szolgáltatásait a közép-európai fogyasztók felé, megteremtve ezzel a biztonságos és gyors fizetés lehetőségét bárhol, bármikor.

Prim.hu - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Világdöntőben az ELTE programozói

A kontinensviadal bronzérmeseként az Informatikai Kar csapata képviselheti hazánkat az ICPC programozói versenyen 2024 szeptemberében Kazahsztánban.

2024. április 19. 09:44

Magyar cégek férhetnek hozzá Európa legnagyobb innovációs hálózatához

A magyar innovációs ökoszisztéma megerősítését zászlójára tűző Nemzeti Innovációs Ügynökség (NIÜ) partnerséget kötött az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) Health hálózattal, amelynek célja az európai polgárok egészségesebb jövőjének előmozdítása az egészségügyi innováció támogatásán keresztül. Az együttműködés fontos mérföldkövet jelent az egészségügyi innovációval foglalkozó magyar vállalkozások számára, hiszen az EIT Health InnoStars kiterjedt hálózatához való hozzáférés kaput nyit számukra az európai partnerekhez és rajtuk keresztül az európai és nemzetközi piacokhoz.

2024. április 9. 13:20

Közel háromezren vettek részt a PlayIT-n

Nagysikerű rendezvénynek, a PlayIT-nak adott otthont a Széchenyi István Egyetem: az országos gamerexpóra közel háromezren látogattak ki. Az esemény minden korosztályt megmozgatott és az egész család számára szórakozást kínált, a campus több helyszínén várták a gaming és az e-sport iránt érdeklődőket.

2024. március 31. 14:29

Eldőlt, hogy kik képviselik Magyarországot a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

Két magyar csapat jutott tovább a Szíriában megrendezésre kerülő Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpiára (IIOT). A világverseny nemzeti előválogatójaként szolgáló Kódkupát március 10-én rendezte meg a Neumann Társaság az Algo Pro Club és a Budapesti Fazekas Mihály Gimnázium együttműködésével. A hiánypótló csapatverseny nagy hangsúlyt helyez a csapattagok közötti kooperációra, ami a vállalati munkakultúrára is felkészíti a fiatalokat.

2024. március 20. 16:03

MI festőrobot szórakoztatta a nézőket a Magyar Ifjúsági Robot Kupán

Az előző évek közkedvelt versenyszámaival, így többek közt a robotszínházzal, robotfocival és a menekítő robotok mérkőzésével zajlott le a 17. Magyar Ifjúsági Robot Kupa (MIRK) Nyíregyházán. A versenyt a Neumann Társaság megyei szervezete, a Nyíregyházi Egyetem és a Magyar Robot Kupa Alapítvány szervezésében, a Neumann Társaság kiemelt szakmai támogatásával bonyolították le.

2024. március 12. 19:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09