Startupújság lett a blogból

forrás Prim Online, 2012. szeptember 5. 17:46

A legújabb trendeknek megfelelően táblagépekre elérhető változatban is megjelenik a az Insiderblog.hu. Az elmúlt hetek legfontosabb cikkeit lapozhatják végig az iPad-re és androidos táblgépekre optimalizált, de PC-n is olvasható fejlesztésnek köszönhetően a téma iránt érdeklődők.

Egy kattintással letölthető mostantól táblagépen és okostelefonon a blog újságként olvasható .pdf változata.

A hazai startup világ közismert bloggerei, magazinos kötődésüknek megfelelően úgy gondolják, hogy érdemes rendszeresen összegyűjteni a legfontosabb híreket, és azt ingyenesen közre adni, ezért az Insiderblog.hu újságja mostantól rendszeresen megjelenik majd a Táblamagazin.hu kínálatában.
 
A szerkesztett forma magazinszerű megjelenése átláthatóvá, fogyaszthatóvá teszi az elmúlt időszak történéseit és lehetőséget kínál egy-egy elszalasztott cikk elolvasására is. Nem kell keresgélni, az információk könnyen gyorsan visszakereshetők ebben a változatban.
 
Az Insider blog a hazai startup ökoszisztémájával legaktívabb hírforrásaként rendszeresen jelentet meg exkluzív információkat a startup világ legfontosabb eseményeiről, a Jeremie program aktualitásairól, magyarországi startupok nemzetközi sikereiről.
 
Az Insiderblog mellett már több hazai blog anyagai olvashatók már PDF formátumban, illetve olyan lapokat is megtalálhatunk a virtuális újságárusnál, mint az Exit, Funzine, Pesti Est.
 
Az Insiderblog a hazai startup világ hírforrása, a Táblamagazin.hu oldalán egy gyors regisztrációval „előfizethető” vagy ingyenesen letölthető.
 
Az Insiderblog.hu oldalon pedig továbbra is rendszeresen exkluzív témák, friss értesülések várják a feltörekvő, startup cégek és befektetések iránt érdeklődő olvasókat.
Kulcsszavak: start-up blog

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50