IVSZ minősítést nyert a Qualysoft

forrás Prim Online, 2012. szeptember 10. 10:14

Az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalatok Szövetségének (IVSZ) minősítését kapta a Qualysoft Informatikai Zrt.

Az IVSZ 2011-ben alapította a Minősített Informatikai Vállalkozás Védjegyet, amellyel az volt a célja, hogy pozitívan megkülönböztesse az olyan vállalkozásokat, amelyek a szigorú követelmény mellett hosszú távon is jól működő, komoly értéket hordozó üzleti kapcsolatok kialakításában is jeleskednek, és kivívják versenytársaik elismerését is.

A Védjegyet az alapítás óta csupán 15 cég érdemelte ki a Qualysoft Informatikai Zrt.-vel együtt. A Qualysoft csoport a nemzetközi informatikai piac dinamikusan fejlődő, jelentős referenciákkal rendelkező szolgáltatója. 1999-es megalakulása óta sikeresen támogatja ügyfeleit abban, hogy hatékonyabbá és versenyképesebbé váljanak. A társaság elkötelezett a kiváló minőség iránt. Küldetésének tekinti, hogy ügyfeleinek teljes körű, testreszabott és maximális rugalmasságot biztosító informatikai megoldásokat szállítson, amivel kiérdemelte nem csak az ügyfelek bizalmát, de az IVSZ Védjegyét is. 
 
„Hihetetlenül büszkék vagyunk az elismerésre, hiszen ezzel nem csak a megrendelőink igazolják vissza elkötelezettségünket a kiváló minőségű munka iránt, hanem a szakma is” - jelentette ki Sövegjártó Róbert, a Qualysoft Informatikai Zrt. államigazgatási üzletág vezetője. 
 
A Védjegy elnyerése szigorú szakmai és etikai normákra épül. A pályázóval szembeni fontos elvárás a hiteles, legalább 3 éves makulátlan szakmai múlt valamint a szakma általi elismertség. Ennek biztosítására a Védjegy odaítéléséhez vevői és versenytársi (szakmai) ajánlások szükségesek, illetve kizáró feltételek is vannak. Ezen alapelvek következetes érvényesítése egyaránt védi a tagvállalatok – mint szállítók – és a felhasználói-vevői oldal érdekeit, és elősegíti az iparág további tisztulását.
Kulcsszavak: IVSZ +céginfo Qualysoft

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50