Új Apple ebook olvasó alkalmazás

forrás Prim Online, 2012. szeptember 17. 12:21

Mostantól a Book and Walk e-könyv webáruház teljes kínálata olvasható az Apple készülékeken, így az új iPhone 5 telefonon is. A magyar nyelvű alkalmazás ingyenes, sok hasznos funkcióval rendelkezik, és szinkronizálható  a cég többi saját fejlesztésű olvasó kliensével is.

Magyarországon elsőként a bookandwalk.hu e-könyv áruház ad arra lehetőséget, hogy az oldalon megvásárolt e-könyvek a saját fejlesztésű, ingyenes apple alkalmazásának köszönhetően iPhone és iPad készülékeken is olvashatóak legyenek. A júniusi indulás óta a tartalom folyamatosan frissül, egyre több mű kerül fel elektronikus formában az oldalra, többek között az Ulpius-ház, Osiris, Typotex és az Atlantic Press kiadók kínálatából. A számos bestseller mellett rengeteg jó minőségű, ingyenes ebook is fellelhető. A jelenleg elérhető Android alkalmazás és a webes olvasó mellett mostantól a sokak által várt iOS kliens is elérhető, így a vásárlók az ekönyv olvasó készüléken túl táblagépen és okostelefonon is olvashatják kedvenc e-könyveiket.

A program segítségével olvasás közben egyszerűen helyezhetünk el könyvjelzőt, emelhetjük ki a fontos mondatokat, vagy fűzhetünk a szöveghez megjegyzést, melyek egy listából könnyen visszakereshetők. A Facebook-on keresztül egy mozdulattal oszthatjuk meg kedvenc idézetünket, ami mellett szépen megjelenik a könyv borítója, szerzője és címe is. A fejezetek teljes tartalma kereshető, ha egy konkrét kifejezésre vagyunk kíváncsiak. Ez például tanulás közben lehet igazán hasznunkra. A szöveg mérete, betűtípusa, színe és fényerőssége is állítható, így ha este szeretnénk olvasni, beállíthatjuk a fekete háttéren fehér betűket megjelenítő éjszakai módot. A saját polcunk mellett megtekinthetjük a legnépszerűbb műveket, illetve a teljes kínálatban is kényelmesen tudunk keresni cím vagy szerző alapján.

A webáruház elérhető: http://bookandwalk.hu/
A webáruház új apple alkalmazása elérhető: http://itunes.apple.com/us/app/book-walk-ebook-olvaso-tobb/id559500479?mt=8
További információkat talál: http://blog.bookandwalk.hu/

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05