A NET’54 Kft. szakértelmét a Cisco igazolja

forrás Prim Online, 2012. szeptember 18. 10:22

Alig két évvel a piacra lépést követően Silver minősítéssel díjazta a Cisco a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. szakmai és üzleti teljesítményét. A NET’54 számára éves szinten az árbevétel jelentős részét képező Cisco-értékesítés mellett a minősítés alapját a kiválóan képzett szakembergárda jelentette.

A nemzetközi sztenderdeknek megfelelő Cisco Silver minősítés megszerzésének előfeltételeként a NET’54 már rendelkezett négy Cisco specializációval és két CCIE (Cisco Certified Internetwork Expert) minősítésű mérnök kollégával. A szigorú követelményeket támasztó audit a műszaki és értékesítési folyamatok mélyreható elemzése mellett kitért többek között a logisztikai folyamatokon belül a raktár- és cserekészlet kezelésére, és különös figyelmet fordított az ügyféligények felmérésére és kezelésére is. Szúrópróba-szerűen kiválasztott lezárult projekteknél értékelték a NET’54 értékesítési, támogatási és ügyfélkezelési stratégiáját, amely alapján Cisco Silver minősítéssel díjazták a cég eddigi munkáját. „A minősítés eléréséhez támasztott szigorú feltételek oka, hogy ügyfeleink üzleti folyamatai olyan mértékben függnek az általunk kialakított hálózatoktól, hogy nem engedhetik meg maguknak, hogy ne a legjobbakkal dolgozzanak. Erre nyújt garanciát az általunk megszerzett kitűnő fokozatú Cisco Silver minősítés” – tette hozzá ifj. Karászi József, a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. ügyvezetője.

„Nem vesztegetjük az ügyfél pénzét próbálkozásra”


A Cisco Silver fokozat biztosítékot jelent a NET’54 ügyfelei számára, hogy a kiváló minőségű Cisco berendezések szállításán túl a cég megfelel a különösen szigorú ügyfél-elégedettségi mércének, és az általa nyújtott támogatás és szakmai felkészültség is kifogástalan. „Az állandó belső és külső továbbképzések mellett szakmai megbízhatóságunk alapja az a tesztlabor, melyet a telepítések előtti finomhangolásokra alakítottunk ki, és amely garantálja, hogy élesben nem vesztegetjük az ügyfél idejét próbálkozásokra” – magyarázta ifj. Karászi József. Feltehetően ennek köszönhető az is, hogy az elmúlt évben a Cisco Systems belső rendszerében az ötfokú ügyfél-elégedettségi skálán a NET’54 Kft. 4,71-es értékelést kapott korábbi megbízóitól.

„A Cisco auditon megszerzett Silver minősítéssel nem csak a gyártónak és a partnereinknek tettünk tanúbizonyságot szakértelmünkről, mivel az elismerés visszaigazolást jelent munkatársaink számára is az elmúlt években végzett kemény munkájukról” – emelte ki ifj. Karászi József. A Cisco Silver minősítés megszerzése fontos mérföldkő a cég életében, azonban a piaci részesedés növelése mellett a jövőbeni céljai között szerepel a Cisco Gold fokozat elérése is.

Kulcsszavak: Cisco NET54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09