Új vezető az IAB Hungary oktatási munkacsoportjának élén

forrás Prim Online, 2012. szeptember 26. 10:31

Az IAB Hungary elnöksége Ihász Ingridet a CEMP Sales House elemzésekért és képzésekért felelős vezetőjét választotta az IAB oktatási munkacsoportjának vezetésére.

Az oktatási munkacsoport élén Ingrid feladata az IAB oktatási kezdeményezéseinek összefogása, az IAB tagságának és a magyar online reklámpiacnak is kölcsönösen értéket biztosító képzési programok előkészítésében való részvétel, valamint a különböző hazai és nemzetközi szakmai partnerekkel való együttműködés oktatási kérdésekben.


"Fontos, hogy a magyar IAB jobban bekapcsolódjon az interaktív reklámozással kapcsolatos képzések, események szervezésébe. A munkacsoport azon dolgozik, hogy tagszervezeteink és a magyar online hirdetési piac szereplői számára értéket teremtsen oktatási területen is. Hisszük, hogy a folyamatos képzéssel az online hirdetési piac hatékonyabb működésre lesz képes. " – mondta el Ihász Ingrid az IAB Hungary oktatási munkacsoportjának vezetője.

Ihász Ingrid 2005 decemberétől tevékenykedik az online média területén. Pályafutását a Kirowskinál kezdte, majd 2006 szeptemberében a Mirai Interactive-hoz (később Arcus Media) igazolt. Az Arcus Mediánál 2009 februárjától média csoportvezetőként dolgozott.

2010 februárja óta az Index értékesítésével is foglalkozó CEMP Sales House-nál tevékenykedik. Mostanáig az értékesítéstámogatással foglalkozó egységet vezette, majd 2012 szeptemberétől elemzési és tréning vezetőként folytatja munkáját. Elsősorban online szakmai képzéssel, kutatási kérdésekkel és B2B kommunikációval foglalkozik, ő vezeti CEMP Sales House (cemp.blog.hu) blogját is.

Szabadidejében az egyik legrégebbi és méltán híres szakmai blog, a Rabbit - online média blog (rabbitblog.hu) szerzője és a nem szakmába vágó szépségápolással foglalkozó Smink- makeup blog (makeup.blog.hu) alapító társszerzője.
 

Kulcsszavak: CIO IAB-hu karrier

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50