message.hu - a biztonságos levelezőrendszer

forrás Prim Online, 2012. szeptember 26. 12:01

A nagy hazai és nemzetközi levelezőrendszerek mellett egy vadonatúj üzenetküldő szolgáltatást indított útjára a Plex Online Informatikai Szolgáltató Kft. A message.hu rendszer legfőbb erénye, hogy olcsó és biztonságos.

A message.hu létrehozásával a Plex Online azokat a felhasználókat célozza meg, akik egy csekély összegért biztonságban szeretnék tudni online levelezésüket. A rendszer előnye, hogy nem engedi, hogy felhasználói adataiban robot turkáljon, továbbá kiszűri a kéretlen reklámok tömkelegét. A message.hu azoknak készült, akik nem szeretnék, ha bárki figyelné a levelezéseiket, nem szeretnének bizonytalan kiszolgálást, de szeretnének biztonságban, olcsón és egyszerűen üzeneteket küldeni és fogadni.


Az indulást egy Facebook-kampány is kíséri, aminek keretén belül az aktív felhasználók akár teljesen ingyen is hozzájuthatnak a promóció időtartama alatt 10 GB tárhelyet magába foglaló levelezőszolgáltatáshoz.
A rendszer fejlesztését a Plex Online ügyfeleinek visszajelzése alapján kezdte meg, mely alapján az ingyenes levelezőrendszerek adatvédelmi irányelveit végigolvasva sokan juthatunk arra a következtetésre, hogy a felhasználók adataiból ijesztően sokat használ fel az adott szolgáltató saját belátása szerint. De olyan példát is láthatunk a szolgáltatók között, ahol az ingyenes levelezők nem biztosítanak megfelelő rendelkezésre állási időt, vagy olyan – akár nyilvánosan nem is dokumentált – beállításokat használnak, mely nem biztosítja, hogy a címzett valóban megkapja az elküldött levelet.
A message.hu rendszere titkosított csatornákat használ, és nagy megbízhatósággal működik, az üzemeltető 24 órás felügyeleti rendszere a teljes szolgáltatást folyamatosan ellenőrzi. Az üzemeltető garantálja, hogy sem a webes felületen, sem levélben nem közvetít hirdetéseket ügyfeleinek, illetve nem ad ki adatot harmadik félnek, valamint mindent megtesz annak érdekében, hogy a kéretlen reklámleveleket pontosan kiszűrje.
A szolgáltatások köre az üzemeltető tervei szerint folyamatosan bővülni fog. Az újabb fejlesztéseket a regisztrált felhasználók természetesen külön díj nélkül használatba vehetik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05