Megújult a NETASQ tűzfalkínálata

forrás: Prím Online, 2012. október 24. 12:51

A NETASQ, Európa egyik legnagyobb tűzfalgyártója bejelentette legújabb UTM termékcsaládját, az US sorozatú tűzfalakat. Az új eszközök kétszeres sebességgel vizsgálják a hálózati forgalmat és kiemelkedő, több mint 9 éves élettartammal nyújtanak katonai szintű biztonságot.

„2008-ban jelentettük be az UTM eszközeink elődeit, azóta viszont óriási növekedésen ment át az átlagos vállalati ügyfelünk hálózati forgalma: a kapcsolatok száma és a sávszélesség egyaránt megduplázódott. Éppen ezért új kínálatunk is legalább kétszeres teljesítménynövekedést hoz, a már megszokott széles körű, Európai Unió és NATO ajánlásokkal rendelkező UTM szolgáltatásokkal, amelyek fejlesztésére jelentős tartalékot is biztosítanak az új, több processzormagos tűzfalaink.” – nyilatkozta Bódis Ákos, a NETASQ regionális igazgatója.



Az új eszközök, név szerint a NETASQ U30S, U70S, U150S, U250S, U500S és U800S minden kis- és közepes vállalat számára megoldást jelentenek és kiegészítik a nagyvállalati NG sorozat termékeit. A passzív hűtésű, hangtalan U30S eszköztől a többmagos, középvállalati felhasználásra tervezett U800S eszközig minden tűzfal a NETASQ-BSD operációs rendszerre épül, és tartalmazza a valós idejű ASQ behatolásvédelmi rendszert. A NETASQ magyarországi regionális kereskedelmi és oktatóközpontjának köszönhetően hazánk továbbra is kiemelt figyelemben részesül az EADS tűzfalakat gyártó leányvállalatától: az új termékcsalád már a bevezetéskor elérhető magyar nyelvű kezelőfelülettel – szemben a többi régiós ország nyelvével -, és a környező országok terméktámogatását is a rugalmas magyar NETASQ ügyfélszolgálat látja el.

A NETASQ US sorozat főbb újdonságai:
·    legalább kétszer olyan nagy teljesítményű forgalomelemzés, mint a hasonló árkategóriájú UTM termékek és a korábbi NETASQ U sorozat esetében
·    1 gigabites (U500S) és 10 gigabites (U800S) fiber csatlakozó, amely elősegíti az FTTO (fiber to the office) üvegszálas összeköttetések fejlesztését
·    Mindössze pár perc alatt elvégezhető, magyar nyelvű kezdeti beállítás-varázsló
·    Biztonságos adattárolás és naplózás az integrált SD slotok használatával
·    Rendkívül megbízható hardver konstrukció, több mint 9 éves várható élettartammal (MTBF)
 

Kulcsszavak: security tűzfal Netasq

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05