Perem nélküli AH-IPS képernyők az Asus kínálatában

forrás: Prím Online, 2012. november 5. 14:37

Az ASUS ma bejelentette az MX279H és MX239H típusjelű képernyőit. A két, 27 ill. 23 hüvelykes képernyő perem nélküli kialakítást kapott, és egy széles, 178° betekintési szögű, lenyűgöző képek megjelenítésére képes Advanced-High Performance In-Plane Switching (AH-IPS) kijelzőpanelt, amely mellé két, az ASUS SonicMaster és a Bang & Olufsen ICEpower® technológiáját használó, ugyanilyen remek hangú 3 wattos sztereo hangszóró társul. Az egyszerű, mégis elegáns képernyők magukkal ragadó házimozi-élményt kínálnak.

Egyszerű, elegáns, stílusos kialakítás
Az ASUS Designo MX monitorcsalád tagjai ultravékony profilúak – az MX239H legvékonyabb pontján mindössze 14,5 mm, és a nagyobbik MX279H is csak 17,5 mm –, vagyis minimális helyet igényelnek az asztalon. Ezenfelül az MX család teljes szélességű, perem nélküli kialakítást kapott: mindössze 0,8 cm vastag a kávája. Az egyszerű, mégis elegáns kivitelt tovább erősíti a napóraszerű állvány, amelyen a monitor stabilan áll. Az MX család formatervét értékelték a 2012-es „Good Design” díjak odaítélésekor is.



Élénk, élethű megjelenítés
A Designo MX család képernyőiben egy LED-háttérvilágítású, széles, 178° betekintési szögű AH-IPS panel található, amely minimálisra csökkenti a színek elcsúszását mind vízszintes, mind függőleges irányban, minőségi képet szolgáltatva szinte minden irányból. Az AH-IPS az IPS technológia legmodernebb változata – még jobb színeket biztosít energiatakarékosabb működés mellett. Az 5 ms válaszidő pedig megszünteti a szellemképeket és a mozgó elemek mögötti csíkokat, így még simább látványt eredményez.

A 80 000 000:1 ASUS Smart Contrast Ratio (intelligens kontrasztarány) és a 250 cd/m² fényerő eredményeképpen az MX279H élethű képeket képes szolgáltatni: a háttérvilágítás erejének szabályozásával a lehető legsötétebb fekete és legvilágosabb fehér árnyalatok jeleníthetők meg. Az ASUS Splendid™ Video Intelligence technológia minden helyzetben garantálja az élethű színeket: hat módját (normál, sRGB, tájkép, mozi, játék és éjszaka) egy külön szenzoros gyorsbillentyűvel lehet átkapcsolni.

Felsőkategóriás SonicMaster audio

A Designo MX család képernyőiben az ASUS Golden Ear csapata és a Bang & Olufsen ICEpower® által közösen kidolgozott ASUS SonicMaster technológia található. Ez az ASUS-exkluzív audiotechnológia speciális hardver és szoftver együttesével finomítja az akusztikus részleteket a romlatlan minőségig, kristálytiszta, élethű hangokat eredményezve – gazdagabb és távolabbi énekhangokat reprodukálva, szélesebb frekvenciatartományban és nagyobb hangerővel. A Designo MX beépített ICEpower MobileSound 3 lapkája lenyűgöző hűséggel jeleníti meg a hangokat a minőségi audioélmény érdekében. Az ASUS SonicMaster technológiájával, valamint a két beépített, 3 wattos hangszóró együttesével ezek a képernyők valóban magával ragadó házimozi-élményt képesek biztosítani.

Élvezze a multimédiát!
A Designo MX család tagjai Full HD (1920 x 1080 képpontos) felbontást biztosítanak két HDMI és egy D-sub (VGA) bemeneti csatlakozójukkal multimédiás készülékek széles körével – például Blu-ray lejátszókkal, játékkonzolokkal és digitális kamerákkal – biztosítva az együttműködést, a vásárlók szórakozásának kiszélesítéséhez.

 

Kulcsszavak: monitor ASUS Asus

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips Monitors E1 terméksorozat három új, többcélú modellel bővül

A Philips Monitors E1 sorozata ebben a hónapban három új modellel bővül. Az irodai felhasználók és távmunkában dolgozók számára szükséges összes alapvető funkcióval ellátott új modellek segítenek a felhasználóknak a kapcsolattartásban és növelik a termelékenységüket, mindezt versenyképes áron. 

2024. március 28. 13:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05