Anno Online-t már magyarul is játszhatunk

forrás: Prím Online, 2012. november 11. 10:28

Az Ubisoft bejelentette, hogy Magyarországon is elindul az Anno Online zárt béta verziója. Az Ubisoft Blue Byte fejlesztésében készített Anno Online egyedi kombinációja a legújabb és az Anno sorozatokból már jól ismert és népszerű játékelemeknek, így egy igazán ütős böngésző alapú játékká vált.

A kritikusok által is elismert, díjnyertes sorozaton alapuló játékon keresztül a felhasználók először élhetik át böngésző alapú játékban a stratégia izgalmát, a szimulációt, a kidolgozott részletekkel ellátott animációt és grafikát. A játékosok középkori városokat építhetnek és fejleszthetnek a már Anno rajongók által jól ismert, részletesen kidolgozott gazdasági rendszer felállításával.



A virtuális lakosok igényeit kielégítve újabb és újabb épületek tárulnak fel a játékosok előtt és a lakosok egyre többet követelnek majd. A játék előrehaladtával végül szükségessé válik új szigetek felfedezése és elfoglalása, hogy a felhasználók kereskedelmi útvonalának részévé váljanak..

Az Anno sorozatban először nyílik lehetősége a játékosoknak, hogy egy óriási birodalom részévé váljanak, és erős szövetségekbe tömörüljenek közös céljaik elérése érdekében a küldetések teljesítésére.

További információért az Anno Online-ról és a magyarországi zárt béta-tesztre jelentkezés részleteiről a honlapon található tájékoztatás: www.anno-online.com

Fontosabb játékelemek:
·    Monumentális városok: Az Anno Online-ban lévő óriási városok több mint 120 különféle skinnel rendelkeznek a különböző épülettípusokhoz, a játékosok akár több mint 1500 épületből álló városokat is építhetnek.
·    Magas minőségű grafika: Mindegyik épület részletgazdag kidolgozású, a játékos akár „közelre hozott módban” is megvizsgálhat minden részletet.
·    Testre szabható tartalom: Millió különféle kombináció közül válogathatsz és megmutathatod egyéni stílusodat a többi játékosnak is.
·    Könnyebb használhatóság: Szükség esetén részletes oktató mód és segítség áll rendelkezésedre, végig vezetve téged a játékon.
·    Kereskedelmi rendszer: A játékosok bárkivel kereskedhetnek az Anno Online-on.
·    Böngésző alapú játék: A játékot magával ragadóvá és különleges élménnyé teszi.

A játékot bemutató videó:
 

Kulcsszavak: Ubisoft játék

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09