Új biztonsági szolgáltatáscsomag a Check Point-tól

forrás: Prím Online, 2012. november 20. 13:59

A Check Point bejelentette a Check Point ThreatCloud Security Services új biztonsági szolgáltatáscsomagot, mely segít a különböző hálózatok legösszetettebb fenyegetésekkel szembeni védelmében és a hét 7 napján, 24 órában elérhető, szakértő támogatást nyújt bármilyen típusú támadás esetén. Az új szolgáltatások közvetlenül az ügyfelek biztonsági gateway-eit ellenőrzik.

A ThreatCloud Security Services számos új szolgáltatást kínál az ügyfelek számára: ThreatCloud Managed Security Service és ThreatCloud Incident Response. A ThreatCloud Managed Security Service folyamatosan ellenőrzi az ügyfelek hálózatait és gateway-eit a biztonságot fenyegető események után kutatva, és mindezen adatok alapján könnyen érthető figyelmeztetéseket küld. A felügyelt biztonsági szolgáltatás a fenyegetésekkel szembeni irányelvek finomhangolásával és az azokkal kapcsolatos tanácsokkal is optimalizálja az adott szervezet biztonságát. A ThreatCloud Incident Response a kritikus biztonsági incidensek során nyújtott, valósidejű szakértői támogatással segíti a vállalatokat a gyorsabb reagálásban és a normál üzletmenet mielőbbi visszaállításában.

Check Point ThreatCloud Managed Security Service: díjnyertes technológiai megoldások és szakértő elemzések segítségével állítja meg a támadásokat. Ezen szolgáltatás biztonsági ellenőrzést és biztonsági megfelelési támogatást nyújt az ügyfelek számára. A hálózatokban és a gateway-eken ellenőrzi a logokat, így alakítva a biztonsági események mindent elsöprő áradatát kezelhető, végrehajtható figyelmeztetésekké. A Check Point szakemberei figyelik és leleplezik a rejtett támadásokat még azelőtt, hogy azok komoly károkat okozhatnának. Mindezeken túl finomhangolja a biztonsági irányelveket a Check Point Threat Prevention Software Blade-ekkel: IPS, Anti-Bot és Antivirus.

Check Point ThreatCloud Incident Response: szakértő támogatást nyújt az ügyfelek számára kritikus biztonsági incidensek esetén. A Check Point által hitelesített biztonsági szakemberek készen állnak, hogy ellenőrzésekkel kapcsolatos tanácsokat adjanak, segítsék a hibaelhárítást és a legjobb biztonsági megoldások alkalmazását. A szolgáltatás segíti a biztonsági események utáni gyors helyreállást, az üzleti működés mielőbbi újraindítását. Adott helyzetekben felkért szakembereket is bevonnak a hálózatok védelmébe, olyan esetekben, amikor éppen zajlik egy támadás, vagy már sikeresen végrehajtották és ezt felfedezték. A szolgáltatás az incidensek utáni tanácsadás segítségével mérsékeli a jövőbeni biztonsági események számát és súlyosságát.

További információ: Check Point ThreatCloud Security Services.
 

Kulcsszavak: security Check Point

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09