Már forintban is fizethetünk 125 vezető amerikai webáruházban

forrás: Prím Online, 2012. november 20. 18:54

2012 novemberétől a nemzetközi e-kereskedelmi rendszereket üzemeltető, amerikai FiftyOne (www.fiftyone.com) kibővítette PayPal támogatását, aminek köszönhetően a vásárlók már 18 valutában fizethetnek a cég webshopjaiban, köztük forintban is. A megállapodásnak köszönhetően 125 olyan vezető Egyesült Államok-beli kereskedő fogad fizetéseket forintban és szállít Magyarországra, mint az Aéropostale, a Bloomingdale’s, a Macy’s, a Neiman Marcus, az Overstock, a Saks Fifth Avenue, a The Children’s Place vagy az Under Armour.

„A legfontosabb számunkra, hogy fejlesszük a nemzetközi kereskedelmet a kelet- és közép-európai régióban, ahol az egyik legkedveltebb bevásárlóhelyszín az Egyesült Államok. Mostantól ha ruhákat, cipőket vagy épp lakberendezési tárgyakat szeretnénk rendelni valamelyik kedvelt amerikai márkától, a PayPal és a FiftyOne együttműködésének hála gyorsan és biztonságosan megtehetjük” – mondta el Damien Perillat a PayPal regionális ügyvezetője.

„A PayPal-lel történő fizetések aránya jelentősen nőtt világszerte az utóbbi időben. Főleg a nemzetközi vásárlók kedvelik a rendszert és kíváncsian várjuk, hogy a mostani megállapodás milyen további hatásokat gyakorol a megrendelések alakulására” – nyilatkozta Michael DeSimone a FiftyOne ügyvezetője. „Ügyfeleink is tudják, hogy a nemzetközi siker egyik kulcsa, hogy a vásárlási élményt az egyes piacokra szabjuk. Reményeink szerint az egyszerű és sokak által megszokott PayPal fizetési rendszer, valamint a saját pénznemben feltüntett árak segítenek majd külföldi vásárlóinknak.”

A FiftyOne jelenleg az Egyesült Államok számos vezető kereskedőjének szállít e-kereskedelmi megoldásokat. A webáruházakban 100 ország 60 valutájában lehet fizetni. A PayPal mostantól kiegészítő fizetési opció lesz, amivel 30 további országba szállíthatnak a kereskedők.

A PayPal támogatás által megjelenő új valuták: magyar forint, brazil real, svájci frank, cseh korona, dán korona, hong-kong-i dollár, izraeli sékel, japán jen, mexikói pezó, norvég korona, új-zélandi dollár, fülöp-szigeteki pezó, lengyel zlotyi, svéd korona, szingapúri dollár, thai bát, török líra és thaiwani dollár.
 

Kulcsszavak: FiftyOne PayPal e-commerce

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05