Az Év Honlapja 2012 pályázat nyertesei

forrás: Prím Online, 2012. november 27. 09:32

Ünnepélyes díjátadó gálaest keretében hirdették ki az immáron 11. alkalommal megrendezett "Az Év Honlapja" pályázat nyerteseit. A díjakat Budapesten, a Best Western Hotel Hungáriában adta át Varga István, a pályázat alapítója és Dr. Eszes István, a zsűri elnöke.

A pályázatra idén 360 nevezés érkezett, amely minden idők legnagyobb számú részvétele. Az idei évben a legszorosabb verseny a Szolgáltatás (34), az E-kereskedelem (31) és a Kereskedelem (21) kategóriákban volt.

Az eredményhirdetés során a gála ünnepélyes köszöntőjében Varga István elmondta, hogy az idei versenyen is kiváló volt a mezőny, sok jó honlap közül kellett választania a zsűrinek. Az online marketingről és annak fontosságáról pedig a következőket nyilatkozta: "A vállalkozásoknak drasztikus szemléletváltásra van szükségük ahhoz, hogy a fogyasztókat a saját termékeikre koncentrálják. A marketing az elmúlt 10 évben technológiavezérelté vált. Ebben a versenyben kizárólag azok a vállalkozások fognak fennmaradni, amelyek komolyan veszik az egyre gyorsuló technológiai megoldások vállalati marketing alkalmazását. Ehhez ma már rengeteg új marketingeszköz van, egyáltalán nem mindegy, hogy melyik mellett döntenek, mert nem lehet tudni, hogy a platformok és technológiák hogyan fogják befolyásolni a jövő vállalati marketingjét.

A díjátadón közel kétszáz vendég vett részt. Az est folyamán több díjat is bezsebelt például a Kreatív Vonalak Kft., a Design and System, valamint a Kirowski Isobar és az Upsolution ügynökség is.

Idén először, innovatív módon a díjátadó gálát a ustream.tv internetes szolgáltatás segítségével online is követhették azok, akik nem tudtak ellátogatni a gálára. Azok sem keseredhetnek el, akiknek más elfoglaltságuk volt a díjátadó estéjén, ugyanis ide kattintva visszanézhető az egész esemény.

A nyertesek teljes listája a pályázat hivatalos weboldalán tekinthető meg. http://www.azevhonlapja.hu/

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05