EliteBook Revolve: új üzleti táblagép a HP-tól

forrás: Prím Online, 2012. december 6. 15:11

A HP új generációs hibrid táblagéppel, a HP EliteBook Revolve modellel bővíti üzleti táblagép-kínálatát. A notebook a kijelző lehajtásával mobil táblagéppé változik, érintőképernyője pedig elforgatható, hogy a felhasználók megoszthassák munkájukat kollégáikkal.

A HP EliteBook Revolve hibrid táblagép egyetlen mozdulattal átalakítható, így minden igényre kiváló számítástechnikai megoldást kínál. Olyan vállalati és kormányzati vevők számára tervezték, akik egyszerre szeretnének ultravékony notebookot és érintőképernyős táblagépet használni. A legújabb, harmadik generációs Intel® Core™ processzorokkal szállított, a Windows® 8-hoz optimalizált HP EliteBook Revolve egy teljes értékű mobilszámítógép elképesztő teljesítményét és látványát nyújtja, ugyanakkor rugalmasan, gyorsan nagyfelbontású (HD) érintőképernyővel felszerelt táblagéppé alakítható.



A HP egy új, egyszerre több táblagéppel használható töltőállomást is bemutatott. A HP Multi-Tablet Charging Module) akár 10 táblagép gyors, egyszerű töltését és tárolását is lehetővé teszi, egyetlen konnektorról. A modul sokféle munkahelyi környezetben ideális megoldás lehet. A csatlakoztatott táblagépek biztonságosan rögzíthetőek, a hátrahajtható ajtókat kulcsos zár védi.

Elforgatható, hátrahajtható kijelzős HP EliteBook ,a hatékonyabb munkavégzésért

A HP EliteBook Revolve-ot napjaink pörgős nagyvállalati munkahelyeihez tervezték. Az érintőképernyő elforgatásával a felhasználók megmutathatják munkájukat kollégáiknak, ügyfeleiknek, lehajtásával pedig ultra mobil táblagéppé alakíthatják a készüléket. A HP hibrid táblagépeinek kilencedik generációját képviselő eszközben mindent megtalálunk, ami  a hatékony munkavégzéshez szükséges:

·    A legújabb Intel processzorokon futó Windows 7 Pro vagy Windows 8 Pro operációs rendszer egyszerre kínálja a megszokott PC felhasználói élményt és a természetes multitouch érintésvezérlést.
·    A 29 centiméteres (11,6 hüvelykes) HD kijelzőt alig 1.4 kg súlyú készülékbe építették, amely egyszerre kínálja a korlátlan mobilitás szabadságát és a megfelelő teljesítményt.
·    A képernyő orientációjának, fényerejének és más jellemzőinek automatikus módosítása, valamint teljes méretű, megvilágított billentyűzet és külön megvásárolható toll. 
·    A 720p felbontású HD4 kamera, a két mikrofon, a DTS Studio Sound és az előre telepített CyberLink YouCam alkalmazás segítségével egyszerűen videokonferenciázhatunk és készíthetünk HD webes videókat.
·    Prémium anyagok: tartós, karcálló Corning Gorilla® Glass® 2 képernyő és magnézium ház.
·    Nagyvállalati szintű dokkolási képességeivel egyszerűen csatlakoztatható külső monitorhoz, billentyűzethez, egérhez, további csatlakozókhoz vagy nyomtatóhoz.
·    A 3G mobilinternet, USB 3.0, DisplayPort és biztonságos NFC kapcsolódási lehetőségekkel egyszerűen, biztonságosan, bárhol hozzáférhetünk irodai alkalmazásainkhoz, a készülék az irodában is nagyvállalati szintű, egységes dokkolási lehetőséget kínál.
·    Nagyvállalati szintű alkatrészek és akár 256 GB kapacitású SSD (szilárdtest) meghajtó Intel Rapid Start technológiával, így a meghajtó akár 5 ezredmásodperc alatt munkára kész.

Dolgozzon bárhol: egyszerű telepítés, felügyelet és biztonság

A többi HP EliteBookhoz hasonlóan a HP Revolve is tartalmazza a biztonságos rendszerbe állításhoz és nagyvállalati felügyelethez szükséges eszközöket, funkciókat: 

·    Az olyan nagyvállalati IT eszközök, mint az Active Directory doménbe léptetés, a PXE boot támogatás és a HP Client Management megoldások biztonságos hálózatba kapcsolást és a hatékony eszközflotta-felügyeletet kínálnak.
·    A HP Client Security minden szinten védelmet kínál: a HP BIOS Protection megoldás, a Microsoft Defender vagy Microsoft Security Essentials szoftver; az adattitkosítást garantáló beágyazott, minősített TPM biztonsági chip; valamint a négy éves HP Absolute Data Protect segít megvédeni az eszközt, a tárolt adatokat és a felhasználói azonosítókat.
·    A HP Global Series és a HP Custom Integration Services szolgáltatásokkal akár egy világméretű nagyvállalat is egyszerűen, a globális konfigurációnak megfelelően rendszerbe állíthatja a készüléket, valamint testre szabhatja egyes jellemzőit (pl. vállalati embléma).
·    Közvetlenül, driverek telepítése nélkül nyomtathat bármely ePrint technológiával felszerelt HP nyomtatóra vagy hálózati HP nyomtatóra. A HP ePrint szoftver használatával a felhasználók távolról is nyomtathatnak több mint 24 000 nyilvános helyen, pl. szállodákban vagy üzleti szolgáltatóknál.

A HP új kiegészítővel bővíti a HP ElitePad portfóliót

Idén októberben a HP bemutatta első nagyvállalati táblagépét, a HP ElitePad-et, amelyet a kezdetektől arra terveztek, hogy mindenben kielégítse a nagyvállalati vevők szerteágazó igényeit. A HP ElitePad bevezetésével egyedülálló, a termelékenységet növelő kiegészítők széles portfóliója is elérhetővé vált, köztük a HP ElitePad Smart Jacket tokok.

A portfólió új tagja a HP Multi-Tablet Charging Module, amellyel a felhasználók munkakörnyezete rendezettebb lehet, például a nővérek asztalai vagy tantermek, a táblagépek pedig mindig feltöltve és biztonságban tárolhatók. A modul bármely, legfeljebb  25 cm (10,1 hüvelyk) képátlójú  táblagéppel kompatibilis, de különösen alkalmas a HP ElitePad és a HP ENVY x2 (augusztus 30-án bejelentett), táblagépként is használható notebook töltésére és tárolására — akár önmagában, akár HP Smart Jackettel vagy billentyűzettel használják. A praktikus, egymásra rögzíthető formatervnek köszönhetően egyszerre akár két Multi-Tablet Charging Module-t is tölthetünk, az egyedülálló kábelvezető rendszerrel könnyen felszerelhetjük, és többé nem lesz rá gondunk.

Elérhetőség

A HP EliteBook Revolve várhatóan 2013 márciusától lesz rendelhető az EMEA régióban. A termék árát a bevezetéshez közelebbi időpontban jelentik majd be.

A HP Multi-Tablet Charging Module várhatóan 2013 márciusától lesz megvásárolható a régióban, 499 eurós ajánlott végfelhasználói áron.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05