EVOLVE EGO – könnyen használható telefon az idősebb korosztálynak

forrás: Prím Online, 2012. december 6. 15:24

Elegáns, könnyen kezelhető telefont dobott piacra az EVOLVE Magyarországon. Az EGO névre keresztelt készüléket idős rokonaink is bátran használhatják, hiszen nagyon könnyen kezelhető.

Az EVOLVE Ego kiváló választás, ha idősebb rokonainkat szeretnénk meglepni, hiszen az átlátható képernyő valamint a kényelmes és nagy gombok segítségével bárki számára könnyedén használható a készülék. A telefon megalkotóinak a kényelem mellett azonban fontos volt a dizájn is, így az EGO telefon rendkívül elegáns formát kapott.


Az üzenetek olvasását és a telefonszámok követését megkönnyíti az 1,7”-os képernyő, a kijelzőn pedig a betűk és a számok sokkal nagyobbak, mint egy átlagos telefonon. Emellett a monokróm képernyőn a kontrasztos megjelenítés is hozzájárul ahhoz, hogy akár szemüveg nélkül is használni lehessen a készüléket.


Egyedülálló funkciója az EGO telefonnak az SMS Remote Track szolgáltatás. Ennek segítségével egyes funkciói más telefonokról is elérhetőek és egy SMS segítségével például elmenthetünk egy telefonszámot, beállíthatjuk az ébresztő és az emlékeztető funkciókat.
Ezen kívül található a telefonon egy SOS gomb, valamint kialakítottak egy SOS módot is, amely a telefon automatikus kihangosításával egyszerűen használható, ha használójának hirtelen segítségre van szüksége.


A telefon üzemideje két óra, a készenléti ideje pedig eléri a százötven órát is, és olyan plusz kényelmi funkciókat is kínál, mint az FM rádió vagy a beépített lámpa, a hangerőt pedig igen egyszerűen lehet szabályozni a telefon oldalán található gomb segítségével.


Az EVOLVE Ego telefonról további információt a www.evolve.hu weboldalon találhat.

Kulcsszavak: Evolve mobiltelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nem érdemes otthon őrizgetni a régi mobilokat

Bár látható javulás, a magyarok több mint fele még mindig otthon tárolja használaton kívüli, régi mobiltelefonját – derült ki a Yettel legutóbbi országos, reprezentatív kutatásából. A milliónyi fiókban heverő mobilkészülékből rengeteg értékes anyag újra felhasználható lenne, miközben a bennük lévő akkumulátor évek alatt akár tűzveszélyessé is válhat. Most a használt mobilok akár 30 000 Ft-ot is érhetnek a Yettelnél.

2024. április 19. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09