Új árösszehasonlító mobilalkalmazás az Árukereső.hu-tól

forrás: Prím Online, 2012. december 10. 14:43

A praktikus alkalmazással nem kell mobilon bepötyögni a termék pontos nevét, elég leolvasni a vonalkódot és máris látható, hogy megéri-e megvenni a terméket az adott boltban!

Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala, az Árukereső.hu új mobilalkalmazásával közel 1000 hazai online bolt termékkínálatából lehet válogatni és összehasonlítani az egyes forgalmazók árait. Az alkalmazással könnyen, pontos és friss információkhoz juthatunk a kiválasztott terméket illetően. 

Az új verzióban a vásárló böngészhet a termékkategóriákban, válogathat a számára fontos szempontok, illetve tulajdonságok alapján, vagy használhatja a továbbfejlesztett vonalkód-felismerő funkciót, hogy bárhol könnyen megtalálja a legjobb árat. Az iPhone kamerájával beolvasott vonalkód alapján pillanatok alatt azonosíthatjuk a terméket, így könnyebben és gyorsabban megtalálhatjuk a legjobb árakat. Ez különösen hasznos lehetőség műszaki cikkek vásárlásakor. Az alkalmazásban megjelenő részletes termékleírások és felhasználói vélemények is segítik a vásárlót a döntés során.
 
Az frissített iOS verzióban a felhasználók listát állíthatnak össze kedvenc termékeikről és láthatják a korábban megtekintett ajánlatokat is. 
 
„A karácsonyi vásárlási lázban a magyar internetezők 88%-a tájékozódik online is. Ezzel az alkalmazással kényelmesen ellenőrizni tudjuk, hogy megéri-e megvenni egy terméket például egy bevásárlóközpontban, vagy érdemes-e inkább megrendelni egy webáruházból. Az előző alkalmazásunk megjelenése óta megötszöröződött a mobil eszközökről érkező forgalmunk, így elérkezettnek láttuk az időt, hogy az App-ot új funkciókkal bővítsük és kényelmesebb felhasználói élményt biztosítsunk” monda Rácz Csaba az Árukereső.hu tartalom- és szolgáltatásfejlesztési igazgatója.
 
Az alkalmazás korábbi verzióját 60 ezren töltötték le hazánkban. Az új felületen jelenleg közel 1000 webáruház több mint 2,5 millió naponta frissített ajánlatát találhatjuk meg. Az Árukereső.hu, a budapesti központjából irányított török, bolgár, román és portugál árösszehasonlító oldalain is megújítja iOS alapú mobilalkalmazásait. 
 
Kulcsszavak: Árukereső.hu

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05