Okostelefonos fronton erősít az eNET

Farkas Miklós, 2013. január 5. 15:18

2013. január 1-től mobil kutatásvezetőként (Head of Mobile Research) az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft.-nél folytatja pályafutását Pintér Róbert internetes szakember, korábban az Ipsos online ügyfélkapcsolati igazgatója.

 

Kis Gergely az eNET partnere Pintér érkezése kapcsán elmondta: az eNET-nél az elmúlt 11 évben az infokummunikációs területen folytatott hazai és nemzetközi kutatások, illetve az ezekre épülő tanácsadási szolgáltatások szerves részévé váltak a mobil eszközök. Cégünk több új fejlesztéssel reagál a megváltozott piaci igényekre, amihez igyekszünk a legjobb szakértőket megnyerni, ezért örülök, hogy Pintér Róbert csatlakozik csapatunkhoz.

Izgalommal várom, hogy az okostelefonokkal és az online kutatással kapcsolatos tudásomat az eNET-nél kamatoztathassam a jövőben. Évek óta foglalkozom mind a két területtel, ezek ötvözése nagyon érdekes kihívásnak ígérkezik. Célunk, hogy a piac számára a legkorszerűbb mobil online kutatási megoldásokat nyújtsuk, ezzel is segítsük a magyar és nemzetközi fejlesztéseket – mondta az új mobil kutatásvezető.

 

Kulcsszavak: eNET karrier

Személyi hírek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új fejezet a QUADRON életében

Április végén jelentette be az IT biztonsággal foglalkozó cég a QUADRON D.C.-re (Defense Center) keresztelt új szolgáltatását, amely egy kibervédelmi központ megnyitásával ősztől folyamatos IT biztonsági felügyeleti szolgáltatást nyújt ügyfelei számára.

2016. június 16. 10:44

Az Index.hu újságírója lett az „Év információbiztonsági újságírója”

A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület 2006-ban alapította meg az „Év információbiztonsági újságírója” címet, melyet minden évben nyílt pályázati felhívás keretében hirdet meg. Az idei évben is több pályázat érkezett, és az értékelés után Bolcsó Dániel, a Index.hu újságírója vette át az erkölcsi elismeréssel járó díjat az Egyesület május 18-i „Információvédelem menedzselése” LXXl. szakmai fórumán.

2016. május 18. 15:45

Az NMHH elnöke átadta a Dr. Magyari Endre-díjakat

A számhordozási tudakozó, illetve az első hazai műholdas közvetítőlánc létrejöttében kulcsszerepet játszó két szakember, Győrbíró László és Somogyi András vette át idén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke által 2014-ben alapított Dr. Magyari Endre-díjat. A hírközlési piac fejlődéséért folytatott több évtizeden át végzett kiemelkedő munka elismerése céljából adományozható díjakat Karas Monika, az NMHH elnöke adta át csütörtökön Győrött a távközlési világnap alkalmából.

2016. május 13. 10:11

Új ügyvezető Ricoh Europe élén

A Ricoh Europe bejelentette, hogy Enrique Calabuig került a cég ügyvezető igazgatói székébe, és a vállalat Elnökségében alelnöki pozícióban foglal helyet.

2016. április 27. 09:04

Innovációért felelős vezetőt nevezett ki a Telenor

Takács Zoltán innovációért felelős alelnökként folytatja munkáját a Telenornál. Az új pozíció létrehozása azt is jelenti, hogy a Telenor a jövőben fokozottabb figyelmet fordít az innovatív megoldásokat fejlesztő partnerekkel való együttműködésre és új szolgáltatások bevezetésére, melyekkel a társaság bővíteni kívánja a hagyományos kommunikációs szolgáltatások körét.

2016. április 21. 10:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50