Megújultak az ASUS X Series noteszgépei

forrás: Prím Online, 2013. január 15. 08:35

Az újonnan áttervezett és műszakilag is átalakított ASUS X Series X402 és X502 noteszgép vonzó áron javítja a személyes hatékonyságot. Karcsú formájával és akár Intel Core i7 processzorával a két modell mindenre fel van készítve, a munkától a szórakozásig. A vonzó külsejű gépek széles színválasztékkal igazodnak a különféle ízlésvilágú tulajdonosok igényeihez és a sokféle használati szituációhoz. Az ASUS SonicMaster audiotechnológia még tökéletesebbé teszi a multimédiás érlényt, a Smart Gesture technológia pedig pontosabb és alkalmazkodóbb bevitelt kínál. Az X Series továbbra is a megjelenés, a technológia és az egyedi jellemzők pazar ötvözete, így sokféle vásárló számára vonzó lehet, sokféle igényt képes kiszolgálni.

Igényes és izgalmas
Az ASUS tervezői sok időt töltöttek az X Series gépek külsejének megtervezésével; a végeredmény egy karcsú, könnyű gép lett, amelynek vastagsága a jobb hordozhatóság érdekében még az egy hüvelyket (2,54 cm) sem éri el. Hogy a tulajdonos jobban kifejezhesse általa saját stílusát és ízlését, az X Series gépek Visszafogott fekete, Elegáns fehér, Dögös pink és Tengerkék színekben jelennek meg. A klasszikus üzleti/irodai eleganciát előnyben részesítők valószínűleg a fekete és a kék mellett szavaznak majd, a feltűnőbb fehér vagy pink gépek pedig remekül illeszkednek a személyes számítástechnikai élményt vagy szabadidős szórakozást keresők igényeihez.

Még jobb multimédiás használat
Az exkluzív ASUS SonicMaster audiotechnológia javítja a hangminőséget, messze a noteszgépektől megszokott szint fölé. Az erősebb hang, a szélesebb tartomány, a tisztább megszólalás és a mélyebb basszusok mind-mind hozzájárulnak a magával ragadóbb multimédiás élményhez, akár zenehallgatásról, akár filmnézésről, netán játékról van szó. A videofunkciók további lökést kapnak az ASUS Splendid technológiától, amely eleven részletességgel, precízebb színvisszaadással és a különféle vizuális alkalmazásokhoz több profilbeállítással optimalizálja a képminőséget.



A tervezés a felhasználó kényelmi szempontjainak végiggondolásával kezdődik
Az X Series noteszgépek jókora touchpadje a zökkenőmentesebb Windows 8 interakcióhoz kifejlesztett szabadalmaztatott ASUS Smart Gesture technológiát használja. A rendszer még többféle mozdulatot és gesztust képes kezelni a touchpad rugalmasabb használatához, hogy ezt az eszközt ugyanolyan magától értetődő módon használhassák a tulajdonosok, mint az egeret.
Az exkluzív ASUS IceCool technológia egyedi belső kialakításra épül, így a csuklótámasz sosem melegebb, mint a test hőmérséklete – ha pedig a kéz nem forrósodik, akkor az egész használat kényelmesebb, és még a sok gépeléssel járó feladatok is jobban elviselhetők.

Új technológiával a kiemelkedő teljesítményért

A karcsú burkolat alatt az X Series-ben új generációs Intel® Core processzor, akár i7-es változat rejtőzik, így a gép gyorsabban elindul és zökkenőmentesebben működik, jobban kezelve a párhuzamos feladatokat. Az. ASUS Super Hybrid Engine II technológia szintén hozzájárul az akkumulátoros üzemidő optimalizálásához és az okostelefonokéhoz hasonló azonnali bekapcsolhatóság eléréséhez. Ez azt jelenti, hogy a gép alvó módból 2 másodperc alatt magához tér, vagyis az eszköz gazdája anélkül, hogy végig kellene várnia a hosszadalmas rendszerindítást, ott folytathatja, ahol abbahagyta a munkát. Hosszabb lett a készenléti idő is, most akár 14 napig is „altatható” a gép.

Elérhetőség és árak
Az X402 és X502 hazai megjelenése márciusra várható, ezért ajánlott végfelhasználói árukat egyelőre homály fedi.

Kulcsszavak: ASUS Asus notebook

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05