SAP: Új vezető a régió élén

forrás: Prím Online, 2013. január 16. 15:43

Az év elejétől Simon Kalužát nevezte ki az SAP a közép-és kelet európai régió ügyvezető igazgatójává. A szlovén székhelyű vezető felel a szoftvercég régiós tevékenységéért, és felügyeli többek közt a lengyel, a cseh, a magyar, a szlovák, a bolgár, a horvát, a román piacok irányítását.

A régiós vezetés nem ismeretlen a 44 éves Simon Kaluža számára, ezt megelőzően ügyvezető igazgatója volt az adriai térségnek, majd a délkelet-európai klasztert vezette.

“Célom, hogy felgyorsítsam az SAP innovációinak elfogadottságát a régióban, különös tekintettel az olyan megoldásokra, mint a memória alapú számítástechnika, fejlett üzleti analitika, mobil platformok, felhő termékek”- vallott terveiről a szakember.

Simon Kaluža a Ljubjanai Egyetemen szerezte diplomáit. Az SAP-hoz 2010-ben csatlakozott a szlovén leányvállalat ügyvezető igazgatójaként. Előtte a ComTrade Csoport, és a Hermes SoftLab-nál töltött be különféle vezetői posztokat. Szabadidejében szívesen hódol a zenélés, kerékpározás, fényképezés hobbijainak.

Elődje, Manfred Joseph a szoftvercégen belül folytatja nemzetközi karrierjét, az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) térségben irányítja a pénzügyi szektor számára kínált megoldások értékesítését.
 

Kulcsszavak: SAP +céginfo CIO

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09