BME - NISZ együttműködési megállapodás

forrás: Prím Online, 2013. január 18. 08:34

Együttműködési megállapodást kötött a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar.

Az egyetemi kutatóhelyeken felhalmozott szaktudást emeli be a közigazgatási informatikai fejlesztésekbe a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar (BME VIK) és a Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ) most aláírt együttműködési megállapodása.



Hosszú távú stratégiai, partnerségi együttműködési megállapodást kötött a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és a kormányzati informatikai szolgáltatásokat nyújtó Nemzeti Infokommunikációs Szolgáltató Zrt. (NISZ Zrt), az erről szóló dokumentumot Péceli Gábor, a BME rektora és Szabó Zoltán Attila, a NISZ Zrt. vezérigazgatója írták alá.

A megállapodás fő célja, hogy az egyetemi kutatóközpontokban felhalmozott szaktudást a közigazgatási informatikai fejlesztésekben is hasznosítsák, valamint, hogy az így bevont kompetenciákkal a NISZ hatékonyabban működjön közre a közigazgatási informatikai, távközlési fejlesztésekben .

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50