Az NNG nyerte „Az Év Irodája 2012” díjat

forrás: Prím Online, 2013. február 3. 12:46

Az iGO Navigáció fejlesztőjeként ismert NNG Kft. új székháza „Az Év Irodája 2012” elismerést kapta az iroda.hu szervezésében megrendezett díjátadó ünnepségen. A közel egy évtized alatt a navigációs szektor meghatározó szereplőjévé fejlődő NNG 2012 októberében költözött a mintegy 400 munkatársának inspiráló munkakörnyezetet kínáló óbudai épületegyüttesbe.

A globálisan egyre nagyobb piacot kiszolgáló NNG korábbi irodáit kinőve tavaly év végén költözött a Budapest III. kerületében található irodaházba. A munkatársak bevonásával terveztetett kétszer négyszintes székhely funkcionálisan és ergonómiailag is a legmegfelelőbb munkakörnyezetet adja az ország legjobb programozóinak és fejlesztőinek. Az impozáns központ ötvözi a nemzetközi autóipari vállalatvezetők fogadására alkalmas tér szerepét az élhető és barátságos munkahellyel.


Az Év Irodája címére 2012-ben huszonkét cég pályázott. A közönségszavazás alapján az NNG irodája végzett az első helyen, a szakmai zsűri előtt hasonlóan eredményesen szerepelt a vállalat. A díj odaítélése során a zsűri az irodák ergonómiai kialakítását, a térszervezést, a designt és az alkalmazott kreatív megoldásokat is értékelte.


„Erős verseny folyik a piacon a legjobb programozókért, ezért arra törekedtünk, hogy jelenlegi és új kollégáink a lehető legideálisabb körülmények között dolgozzanak, és jól érezzék magukat új munkakörnyezetükben. A székház kialakításában és tervezésében részt vállaló kollégák ötleteivel vált ez az épület igazán a miénkké” – mondta Balogh Péter, az NNG Kft. vezérigazgatója.


A munkaidejét jellemzően ülve töltő dolgozó számára kiemelten fontosak a kényelem és a pihentető testmozgást kínáló szolgáltatások. A 6300 m2 alapterületű irodaházban ennek megfelelően az NNG úgy alakította ki a munkaállomásokat és választotta a lehető legkényelmesebb irodai székeket és asztalokat, hogy minimális terhelés érje a dolgozókat. A nyugalomra vágyók az épületekben elhelyezett „zero gravity” masszázsszékekben pihenhetik ki magukat. Akik az aktív pihenést választják, erőt gyűjthetnek a játékszobában. A vállalat támogatja a kerékpáros munkába járást is: az épületben biciklitárolót alakítottak ki, melyhez szervízsarok, kényelmes öltöző és zuhanyzóblokk is társul.

Az NNG munkatársai munkaidejük jelentős részében megbeszéléseken és közös ötleteléseken vesznek részt. Ezért az NNG különös figyelmet fordított az épület tervezése során arra, hogy inspiráló közösségi tereket, otthonos break-outokat, tágas érkezőt és konferenciatermet alakítson ki. A MádiLáncos Studio által tervezett belső terekben az NNG arculata lépten-nyomon visszaköszön:
az iroda eligazító rendszere a cég navigációjából jól ismert POI ikonjait és narancssárga csíkot felhasználva és továbbgondolva alakult ki.

 
 

Kulcsszavak: iroda NNG iGO

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05