Sikeres évet zárt a Gateprotect

forrás: Prím Online, 2013. február 4. 17:44

Az Egyesült Államokban, a közel-keleten és Afrikában is sikeresen terjeszkedett az UTM tűzfalakat gyártó Gateprotect, mely a tavalyi évtől Magyarországon is képviselteti magát.

A német tűzfalgyártó a tavalyi évben jelentős mértékben szélesítette nemzetközi partnerei körét és értékesítési struktúráját. Gateprotect Inc. néven leányvállalatot nyitott a tengerentúlon, a californiai Santa Clarában, emellett irodát létesített a Dél-afrikai Köztársaságban, Olaszországban és Kanadában, és a V-Detect Antivírus Kft.-n keresztül Magyarországon is megjelent.

A terjeszkedés a pénzügyi eredményekben is megmutatkozik, 2012-ben a Gateprotect jelentős, két számjegyű forgalomnövekedést tudott felmutatni, és ez az eredmény volt a valaha legjobb a cég több mint tízéves története során. „A világ többi részéhez hasonlóan Magyarországon is jól fogadta a piac a cég UTM tűzfalait, melyek különlegessége, hogy az eszközökbe forgatott hálózati térképeken keresztül is menedzselhetők. A Gateprotect tűzfalai már több ezer magyar felhasználót védenek az internetről érkező fenyegetések ellen” – emeli ki Maulis Csaba, a V-Detect termékfelelőse.

A tavalyi év legnagyobb termékújítása a cég részéről a 9.2-es verzióba integrált alkalmazáskontroll, mely az tűzfalon keresztül menő adatcsomagból kiszűri, hogy melyek tartoznak az engedélyezett és melyek a tiltott alkalmazásokhoz. Így a vállalati hálózat hatékonyabban menedzselhető, például beállítható, hogy mely felhasználói csoportok érhetik vagy nem érhetik el a Facebookot, azon belül pedig a Facebook chatet, a Facebook alkalmazásokat és játékokat.

Következő fejlesztéseit a cég márciusban fogja bemutatni, a 2013-as hannoveri CeBIT-en, a 12-es csarnok, C82-es bemutatótermében.

Kapcsolódó weboldal: http://tuzfal.hu

 

Kulcsszavak: Gateprotect +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05