Szerelemlakat - Valentin napi játék a T-Mobile-nál

forrás: Prím Online, 2013. február 13. 12:25

Egy hét alatt több, mint 9500 felhasználó regisztrált a T-Mobile Valentin napi Szerelemlakat című social media játékára. A cég kétszemélyes párizsi utat rejtő kódokkal ellátott szívecskékkel Valentin napi játékra invitálja internetes boltjának látogatóit.

A T-Mobile weboldalán néhány telefon mögül kikukucskál egy-egy rózsaszín szív, amelyeken háromjegyű kódok olvashatók. A játékban ezeket a szíveket és a rajtuk lévő kódokat kell begyűjteni, méghozzá párosával. A játékhoz tartozik egy facebook alkalmazás, ahol játékos kedvű szerelmes pároknak kell összeregisztrálni, majd a három jegyű kódokat együtt keresgélni. A pár mind két felének aktívnak kell lennie, fejenként legalább egy kódot fel kell kutatniuk, illetve ezt követően beállítaniuk a nagy Szerelemlakat számzárán. Minden pár annyi kódot állíthat be közösen, amennyit szeretne, illetve amennyit talál.  Február 14-én, Valentin napon derül ki, hogy melyik kód nyitja a nagy Szerelemlakatot. A helyes kódot beküldött párok közül sorsolással választják ki a nyertes szerelmespárt, akik 4 napos Párizsi utazáson vehetnek részt. A kódokat naponta cserélik a játékban részt vevő készülékeken; minden nap újabb nyerési esélyt kínálva a weboldal látogatóinak. Egy nappal a sorsolás előtt az addig regisztrált párok összesen 22 600 kóddal növelték esélyüket a nyereményre.

A játék a T-Mobile Hungary Facebook oldalán található, de a http://www.szerelemlakatjatek.hu/ webcímen számítógépes böngészőből és mobilról is elérhető!

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05