Az Apple igyekszik kielégíteni az iPad mini igényeket

Czipperer Dia, 2013. február 20. 14:27

Egyre többen háborognak azon, hogy késve kapják meg áhított készüléküket. A néhány hónapja debütált iPad minihez olyan sokan szeretnének hozzájutni, hogy elő kell rendelni őket. Úgy néz ki, az Apple-nek most sikerült az igényekhez igazodnia.

Már négy hónapja, hogy az iPad minit piacra dobták, de még mindig olyan kereslet van iránta, amellyel még az Apple-nek is nehéz felvennie a versenyt. Sok potenciális felhasználó panaszkodott, hogy több napot is késnek a megrendelések.

A Cupertino, kaliforniai webáruház – amely többek között az USA, Kanada és Egyesült Királyság beszállítója is –, bejelentette, hogy a készülékek már raktáron vannak, és szállításra készek. Színek tekintetében sincs hiány: fekete és fehér változatban is elérhető. A MacRumor szerint azonban az európai felhasználóknak még 1-3 munkanapot kell várniuk az új megrendelésekre.

Az Apple akkor szembesült először a késésekkel, miután kiértékesítette az összes leltáron lévő készülékét három nappal azután, hogy az iPad mini előrendelhetővé vált. Úgy tűnik, az Apple érzi, hogy ki kell használnia, hogy az iPad mini életgörbéjének csúcsán jár, és most kell megtartania a célközönséget, mert később már nem lehet visszacsalogatni őket.

Forrás: Mashable.com
 

Kulcsszavak: Apple szállitás iPad mini

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05