Új régiós partnermenedzser az SAP-nál

forrás: Prím Online, 2013. március 3. 08:24

Új partnerkapcsolati vezetőt nevezett ki az SAP. Dr. Stano Simunek feladata a közép-európai régió közel 190 tagú partnerhálózatának irányítása, és az indirekt értékesítési tevékenység támogatása.

Az új vezető jól ismeri a szoftvercég nemzetközi világát: korábban a Ness regionális SAP Kiválósági Központjának alelnöke volt, előtte pedig 10 évig a Deloitte-nál töltött be menedzseri szerepeket. Itt SAP tanácsadással foglalkozott Svájcban, és több nyugat-európai országban.
 
A 43 éves szakember Ausztriában, és Szlovákiában szerezte diplomáit. Szlovák anyanyelvén kívül 4 nyelven beszél. Szabadidejét családjával tölti, de gyakran hódol a hegyi kerékpározás, és a fotózás hobbijainak is.

Az új menedzser a régió ügyvezető igazgatójának, Simon Kalužának tartozik beszámolási kötelezettséggel. Stano Simunek elődje Angelopoulos Fokion volt, aki most az OEM, és más szoftvergyártók termékeinek értékesítéséért felel a dél-európai régióban.

„Partnerei sikerei nélkül az SAP sem lehet sikeres. Célom, hogy erősítsem a ökoszisztéma teljesítményét, és növeljem a partneri kompetenciát a szoftvercég innovatív termékei iránt, különösen a HANA, valamint a mobilitás szegmensekben”- mondta Simunek.
 

Kulcsszavak: CIO +céginfo SAP

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05