Táblaként is használható Asus AiO asztali PC

forrás: Prím Online, 2013. március 8. 11:46

Az ASUS ma bejelentette az ASUS Transformer AiO-t, a világ első olyan „All-in-One” PC-jét, amelynek levehető képernyője önálló táblagépként is használható a lakásban. Az ASUS Transformer AiO egy PC-állomásból áll, amelyben egy 3. generációs Intel® Core™ asztali processzor gondoskodik a kiemelkedő Windows 8-teljesítményről, valamint egy levehető, 18,4 hüvelykes képernyőből, amelynek saját négymagos NVIDIA® Tegra® 3 processzora van, és önálló, Android 4.1-es táblagépként használható. Az ASUS Transformer AiO a táblagépek mobil rugalmasságát kínálja az erős asztali PC-k teljesítményével együtt, egyetlen kompakt, elegáns csomagban.


Erős „All-in-One” PC
Az ASUS Transformer AiO egy erős „all-in-one” PC, amely remekül megbirkózik a Windows 8-as irodai és szórakozásra szolgáló alkalmazások széles választékával. Az asztali használathoz tervezett PC-állomásban egy 3. generációs Intel® Core™ asztali processzor található NVIDIA® GeForce® GT 730M grafikus vezérlővel, valamint rengetegféle csatlakozó, közöttük természetesen USB 3.0 is. A 18,4 hüvelykes, LED-háttérvilágítású képernyő 1080p Full HD felbontású, 10 ujjal vezérelhető, IPS technológiájú, ezért széles, 178 fokos betekintési szöggel és fényes, éles képekkel több ember szórakoztatásáról is könnyedén gondoskodik.
Az ASUS Transformer AiO-ban kétsávos Wi-Fi kapcsolat található, így villámgyorsan csatlakozhat a kompatibilis útválasztókhoz. Az 5 gigahertzes Wi-Fi lényegesen lecsökkenti a közeli, 2,4 gigahertzes hálózatok miatti interferenciát a zsúfolt Wi-Fi-környezetekben. A kiváló hangminőségről a zenékhez, filmekhez és minden egyébhez az ASUS SonicMaster audiotechnológiája gondoskodik.



Egy Windows 8-as asztali és egy „családi” méretű androidos táblagép kombinációja
Az ASUS Transformer AiO képernyője a PC-állomásról levéve kétféle módon is használható „családi” méretű táblagépként. Az egyik módban a Remote Desktop (távoli asztal) technológia a kétsávos Wi-Fi-t kihasználva lehetővé teszi a PC-állomáson található Windows 8 teljes körű, többujjas vezérlését az népszerű irodai csomagok és otthoni szórakozásra szolgáló alkalmazások kényelmes használata érdekében.


A beépített, négymagos NVIDIA® Tegra® 3 processzornak köszönhetően azonban a 18,4 hüvelykes képernyő önálló, Android 4.1-es táblagépként is használható. Az ASUS Transformer AiO egyetlen gombnyomással képes váltani a két operációs rendszer között, és akár öt órányi akkumulátoros üzemidőt is biztosít. A képernyőre szerelt fogantyúval az eszköz kényelmesen hordozható, és jár hozzá egy összehajtható állvány is arra az esetre, ha a PC-állomástól távolabb asztalon akarnánk használni.



ASUS asztali gépek – megbízható működés, elégedett vásárlók
Az ASUS számítógépei hagyományosan híresek kiváló minőségükről, hosszú élettartamukról és a bennük megtestesülő innovációról. A PCWorld USA 2012-es, a műszaki megelégedettséget, megbízhatóságot és szolgáltatásokat mérő olvasói felmérésén az ASUS végzett az élen az asztali PC-k kategóriájában. Az olvasók hangot adtak elégedettségüknek a készülékek értékével, csatlakozási lehetőségeivel, egyszerű használatával és megbízhatóságával kapcsolatban. Arra a kérdésre, milyen asztali PC-ket ajánlanának legszívesebben másoknak, az ASUS-t jelölték meg legtöbben.
 

Kulcsszavak: ASUS Asus AIO PC Tablet PC

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50