5 országgal bővült a Google Flight Search

Czipperer Dia, 2013. március 19. 15:26

A Google Flight Search, vagyis az utazáskereső nem a leginkább hozzáférhető szolgáltatás azok számára, akik utazni szeretnének szerte a világban, de most néhány országgal tovább bővült a támogatott paletta.

A Flight Search szolgáltatás további országokkal bővült, így segítségével tágabb körben tájékozódhatnak majd az utasok a helyi reptereikről induló járatokról, repülőterekről, valamint kereséseket is végezhetnek az árakra vonatkozóan – mindezt saját anyanyelvükön tehetik meg (ha az adott országot támogatja a szolgáltatás).

 

A Flight Search lehetővé teszi, hogy megkeressük a lehető legolcsóbb, leggyorsabb járatokat, és dátum/idő szerint is kereshetünk vele. A szolgáltatás további 5 európai országgal bővült, ezáltal már az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Spanyolországból, Olaszországban és Hollandiából induló és érkező járatokról is kaphatunk információkat.

 

PC-ről és mobilról egyaránt használható, de ország specifikus URL segítségével is tájékozódhatunk (lásd az öt új ország URL-címét). 

 

  • google.co.uk/flights/
  • google.fr/flights/
  • google.it/flights/
  • google.es/flights/
  • google.nl/flights/

 

Forrás: Phandroid.com

 

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05