Nagykereskedelem mobilról

forrás: Prím Online, 2013. március 29. 14:05

Nyolc országban működő, elektronikai termékeket forgalmazó nagykereskedelmi hálózat számára fejlesztett mobilapplikációt két magyar vállalkozás. A szoftver az androidos telefonokra tölthető le, amely a Tracon cégcsoport webáruházának teljes kínálatát tartalmazza, extraszolgáltatásokkal kiegészítve.

A Tracon Budapest Kft. Magyarországon több mint 5000, a környező országokban pedig még 3000 partneren keresztül értékesíti kisfeszültségű villamos készülékeit és alkatrészeit. A társaság a Laurel Cégcsoporthoz tartozó Prosys Rendszerház Kft.-t, és az MBSoft Kft.-t bízta meg olyan mobiltelefonos applikáció (röviden app) kidolgozásával, amely a Tracon teljes árupalettáját tartalmazza. A két társaság egymással szorosan együttműködve dolgozott az alkalmazáson.

Szappanos Gergő, a Prosys Rendszerház képviselője elmondta, a mobilalkalmazás másfél hónapos munkával készült el. Az app kezeli a cég MBPortal Dinamikus Portálrendszer motorjára épülő webáruházának teljes kínálatát, vagyis nagyjából 7000-féle terméket, de ezen kívül friss híreket is közvetít. Az alkalmazással a QR-kódok is beolvashatók, így még kényelmesebb az áruk rendelése. Azáltal, hogy az ügyfelek ezen keresztül böngészhetnek a termékkatalógusban, folyamatosan értesülnek a Tracon újdonságairól és akcióiról.

A mobilalkalmazás 11 nyelven érhető el, és a tervek szerint több ezer telefonkészülékre töltik majd le a felhasználók. A szoftver iránt a nemzetközi piacon is komoly érdeklődésre számítanak.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09