Indul a Telekom Facebook játéka

Czipperer Dia, 2013. április 5. 14:59

„Elsőnek lenni nagyszerű érzés” mottóval indul útjára a Telekom új Facebook játéka, amely az elsőség érzésére épülve ösztönzi a felhasználókat, hogy tapasztalják meg kicsit más koncepcióban a 4G/LTE nyújtotta előnyöket.

A Telekom 4G/LTE-alapú mobilinternet szolgáltatása – amelyhez a 4G/LTE technológiával lefedett területen 4G/LTE-képes mobil eszközre és 4G/LTE-képes díjcsomagra van szükség – nemcsak abban segít a felhasználóknak, hogy elsőként értesüljenek a legújabb hírekről, hanem abban is, hogy megoszthassák élményeiket a közösségi oldalakon. A Telekom ma induló Facebook játéka, a Stopigram is az elsőség érzésére épül, az „Elsőnek lenni nagyszerű érzés” mottóval.

A játék lényege pedig a stoppolás, vagyis egy napra kisajátíthatják a naponta kihirdetett fotókategóriákat a résztvevők. Mindenki saját fotójával nevezhet, valamint szükséges hozzá az Instagram alkalmazás, és persze elengedhetetlen a jól ismert hashtag. Az elkészült fotóikhoz meg kell adniuk a #stopigram és az adott kategória #hashtagjét. 

 

Az a kép kerül ki a játék falára, amely a T-Moilbe Facebook oldalán található, amelyet leggyorsabban küldenek be, és leghamarabb moderálják. Talán segíti a gyorsaságot, hogy a Stopigram okostelefonról is elérhető.

 

A játék kicsivel több mint két hétig – 16 nap – tart. A végső nyertesek a kategória-győztesek közül kerülnek ki, és az igazán szerencsések 4G/LTE okos készülékekkel gazdagodnak: egy Samsung Galaxy S3 LTE, egy Nokia Lumia 920, egy Samsung Galaxy Note 2 LTE vagy egy Samsung Galaxy Note 10.1 LTE talál gazdára.

 

További információk a játék weboldalán találhatók, a Telekom 4G/LTE szolgáltatásáról és a lefedettségről pedig a Telekom oldalán olvashatók.

 

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05