A Google Earth támogatja a gesztusvezérlést

Czipperer Dia, 2013. április 23. 10:09

A Leap Motion a Föld napján jelentette be, hogy a Google Earth legújabb asztali verziója ezentúl támogatja a gesztusvezérlési funkciót.

Mostantól a felhasználók úgy is képesek irányítani a Google Earth szolgáltatásának legfrissebb, asztali változatát, hogy a levegőben mozgatják kezüket, vagyis különböző gesztusokat végeznek. A Leap Motion ugyanis lehetővé tette a szolgáltatás gesztusvezérlését, vagyis a levegőből ugyanúgy tudjuk minden irányba mozgatni, forgatni, zoomolni is az oldalt.

 

Michael Buckwald, a Leap Motion vezérigazgatója azt nyilatkozta, céljuk, higy jobb felhasználói élményt nyújtsanak, valamint az emberek számára lehetővé tegyék, hogy új módon fedezzék fel a világot. A Google Earth a Leap Motion 3D-vel kombinálva hihetetlenül magával ragadó, az emberek új módon léphetnek kapcsolatba a világgal.

 

 

A Google Earth szolgáltatása önmagában is nagyon népszerű, a programot már több mint egymilliárdan töltötték le. A funkciónak fizetős és ingyenes változata is elérhető. Windows, Mac és Linux támogatással is rendelkezik.

 

 

Forrás: Techspot.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09