A Librinél is fizethetünk PayPal-lal

forrás: Prím Online, 2013. április 30. 12:35

Ezentúl az idén 22 éves Libri online boltja, a 2000-ben indult www.libri.hu webáruház is bevezette a PayPal fizetést. Az ország egyik első és többször díjazott online könyváruháza ezzel csatlakozott a PayPal gyorsan növekvő magyarországi hálózatához, ahol napról-napra több szolgáltatásért és termékért fizethetnek oszágon belül is a vásárlók.

Kovács Péter, a Libri ügyvezető igazgatója a következőket nyilatkozta: „Számunkra minden területen fontos, hogy a legjobbat nyújtsuk vásárlóinknak, így az online vásárlás maximális biztonságát és kényelmét is szeretnénk számukra biztosítani. A PayPal, mint a világ egyik legnépszerűbb online fizetési rendszere tovább növeli a vásárlás élményét. Büszkék vagyunk rá, hogy a magyar online könyvkereskedelmi piacon elsőként mi vezetjük be ezt a könnyen használható, költséghatékony megoldást” – mondta el az igazgató.


„A könyvek napjainkban az egyik leggyakrabban online vásárolt termékek” – tette hozzá Damien Perillat, a PayPal Közép- és Kelet-Európáért felelős igazgatója. „Büszkék vagyunk, hogy együttműködő partnereink között üdvözölhetjük Magyarország egyik legnagyobb könyvkereskedőjét. Az okostelefon korszakban a vásárlásnak a lehető legegyszerűbbnek és legbiztonságosabbnak kell lennie. A PayPal esetében elég csak felhasználónév és a jelszó megadása és pár másodperc alatt a kívánt könyv már indulhat is új tulajdonosához” – mondta el Damien Perillat.



 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05