Toshiba WT310: üzleti igényekre fejlesztve

forrás: Prím Online, 2013. május 7. 14:46

A Toshiba bemutatta a Windows 8 Pro operációs rendszert futtató, új WT310 táblagépét – válaszul az üzleti felhasználók egyre növekvő, tabletekkel szemben támasztott igényeire. A professzionális WT310 kiválóan használható üzleti feladatokhoz, ugyanakkor remekül hordozható. A rendkívüli mobilitásához hozzájárul, hogy a WT310 az Intel processzortechnológiáját használja, valamint nagy kapacitású SSD meghajtóval is ellátták. A táblagép funkcióit számos csatlakozási, beviteli és kezelési lehetőség (például a tízujjas érintőképernyő és a kézírás-felismerés) teszi teljessé. A Toshiba WT310 tablet 2013 harmadik negyedévében kerül a hazai boltokba.

Remek üzleti funkciók

Az Intel® Wireless Display technológia révén az arra alkalmas, nagy képátlójú HD kijelzőn vezetékek használata nélkül jeleníthetjük meg a multimédiás tartalmakat. Az íróasztalnál pedig a külön megvásárolható, számos további csatlakozóval rendelkező dokkoló teszi még könnyebbé munkánkat, használatával ugyanis külső eszközeink (például egér, billentyűzet, külső meghajtó) csatlakoztatása válik rendkívül egyszerűvé. A WT310 tablet mobil irodai funkciói a gyakran és sokat utazó üzletemberek számára jelentenek majd kényelmes megoldást.


Fejlett biztonsági és adatkezelési funkciók


A kiváló, 29,5 cm-es (11,6”) átlójú, tükröződésmentes, Full HD felbontású, tízujjas érintőképernyőnek köszönhetően a WT310 táblagép akár utazás közben is alkalmas üzleti feladataink elvégzésére. A tabletet intenzív, mindennapos használatra, a Toshiba magas minőségi és megbízhatósági normáinak megfelelően tervezték. A masszív burkolat a WT310-en tárolt adatokat védi egy véletlen leesés, ütődés, vagy akár erős nyomás esetén is. Mindezeken túl az eszközt számos biztonsági és adatkezelési funkcióval is ellátták. Az Intel® Anti-Theft megoldása a jogosulatlan használat kockázatát csökkenti, a Trusted Platform Module (TPM) pedig a helyben tárolt, kritikus adatokat védi. Az egyes modelleken megtalálható Intel® Active Management technológia azt is lehetővé teszi, hogy a vállalat informatikai osztályának szakemberei távolról ellenőrizzék a WT310 működését, szükség esetén azon karbantartást, frissítést vagy javítást végezzenek, így az eszközt használó üzletember mindig naprakész szoftverekkel dolgozhat.


Csatlakozási lehetőségek


A WT310 üzleti felhasználói számára a mobilitás létfontosságú, így a tabletet a legújabb csatlakozási lehetőségekkel látták el. Más hordozható eszközökhöz a beépített, szupergyors Bluetooth® 4.0 szabványú adapter segítségével kapcsolódhat, a világháló elérését – az adott modelltől függően - a b/g/n vagy a/g/b/n WiFi®, illetve HSPA+/LTE szélessávú mobilinternet modul biztosítja. Az Intel® Wireless Display technológia pedig dokumentumok és multimédiás fájlok vezeték nélküli átvitelét teszi lehetővé az arra alkalmas tévékészülékre vagy projektorra. A táblagép vékony kialakítása ellenére számos csatlakozóval rendelkezik. Többek között ilyen a beépített, teljes méretű USB 3.0 port, amelynek segítségével a perifériákkal történő adatátvitel lényegesen felgyorsul. A micro HDMI® révén a tablethez nagy kijelző is csatlakoztatható, míg az SD™ kártyaolvasó a tárkapacitás bővítését teszi lehetővé. A külön megvásárolható dokkolón további USB, HDMI® és gigabit LAN portok is találhatók, amelyek tovább növelik az új Toshiba WT310 által nyújtott csatlakozási lehetőségek számát.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05