Duplájára nőtt az érdeklődés a Sound iránt

forrás: Prím Online, 2013. május 13. 10:35

Soha nem látott figyelem kíséri Európa legjobb, közepes méretű fesztiválját, amely hivatalos neve az idei évtől MasterCard® Balaton Sound. Idehaza és külföldön egyaránt közel duplájára nőtt az érdeklődés, amely eredményeként mára mindössze 1000 bérlet áll a közönség rendelkezésére. A szervezők felhívják mindenki figyelmét, hogy csak a hivatalos árusító helyeken vásároljanak jegyeket.

Idén hetedik alkalommal hívja a zamárdi szabadstrandra híveit Magyarország legnépszerűbb prémiumeseménye, a MasterCard® Balaton Sound. A Sziget Szervezőiroda 2007-ben azzal a céllal hívta életre az eseményt, hogy a Balaton legszebb panorámájú partján új minőséget hozzon létre a hazai fesztiválpiacon, igazán mai programkínálattal és világsztárokkal. A Balaton Sound hamar népszerűvé vált és pár év elteltével már teltházas napokkal büszkélkedhetett, s elsőként fordult elő a hazai fesztiválok történetében, hogy elővételben elkeltek a bérletek az eseményre.

„Az idei év elején Hollandiában vehettük át Európa legjobb, közepes méretű fesztiválja díját. Talán ennek az elismerésnek és persze az elmúlt évek sikereinek is köszönhető az a robbanásszerű érdeklődés, amely az idei évre jellemző, s e pillanatban már csupán 1000 db bérlet áll a közönség rendelkezésére, amely – a tempót figyelve – hamar el fog fogyni” – közölte Lobenwein Norbert, főszervező.

A 7-dik alkalom a megújulást jelenti a Sound életében is. Legfontosabb változás, hogy a rendkívüli sikertörténethez most névadó szponzorként társult a MasterCard kártyatársaság, amely MasterCard® PayPass™ és Maestro® PayPass™ márkáival már két éve jelen van a fesztiválon. „Már több éve tart a partnerségünk a Sziget Szervezőirodával és nagyon sok izgalmas közös kezdeményezést valósítottunk meg ezen időszak alatt. A rendezvényeiken már két éve kizárólag csak kártyával, tavaly óta pedig bármilyen MasterCard® vagy Maestro® PayPass™ típusú bankkártyákkal is lehet fizetni. Nagyon büszkék vagyunk, hogy a MasterCard Balaton Sound rendezvény már a nevében is hordozza együttműködésünk sikerét” – mondta Hemberger András, a MasterCard Europe igazgatója.

A PayPass™ fizetési móddal jelentősen csökken a fizetésre szánt idő, amely a gyorsaság mellett kényelmesebb is, nem beszélve arról, hogy miután a kártyabirtokosok a bankkártya mögött álló bankszámláról költenek, nincs szükségük a folyamatos feltöltésre sem.

„2013-ban a MasterCard® Balaton Soundon a PayPass™ funkcióval ellátott bankkártyákhoz, órához vagy matricához olyan előnyök társulnak a rendezvény során, amelyeket csak a MasterCard® vagy Maestro® PayPass™ termékkel rendelkező vendégek tudnak igénybe venni. Ilyen lesz például a külön, VIP soron történő beléptetés a MasterCard® vagy Maestro PayPas™s kártya felmutatásával, dedikált Wi-Fi, előzetes regisztrációhoz kötött PayPass sátortábor. Érdemes tehát minden fesztiválozónak magával vinnie a PayPass™ funkcióval ellátott MasterCard® vagy Maestro® kártyáját!” – tette hozzá Pataky Piroska, a MasterCard® Europe marketing vezetője.

További változásokat a programhelyszínek terén is tapasztalhatunk. „A kezdetek óta fontosnak tartjuk, hogy a megszokottnál és az elvártnál is többet adjunk a közönségünknek. Ezért építünk látványos bárokat, egyedi installácókat, impozáns programhelyszíneket. A fokozott várakozásoknak, elvárásoknak idén is látványos újdonságokkal igyekszünk megfelelni. Egyrészről a fesztivál fő vonzerejének számító Balaton vízfelületére koncentrálódnak majd új elemek, úszó szigetek, stég-komplexumok, másrészt teljesen új, meglepően grandiózus külsőt kap a rendezvény fő helyszíne a MasterCard Nagyszínpad, amelyre közel félezer négyzetméternyi kivetítő mellett egyedülálló díszlet kerül, rengeteg showelemmel kiegészülve” – mondta el Fülöp Zoltán, a Sound másik főszervezője.

A fesztivál szervezői felhívják a látogatók figyelmét arra, hogy kizárólag a hivatalos árusítóhelyeken vásároljon mindenki MasterCard® Balaton Sound belépőt, ugyanis a feketepiacon gyakran megjelenő hamis jegyekkel idén sem lehet bejutni a fesztiválra.

Kulcsszavak: Balaton Sound

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50